Шок! Състоянието на бременната Радина Кърджилова е критично: Видя любовницата на Деян (подробности)

Шок! Състоянието на бременната Радина Кърджилова е критично: Видя любовницата на Деян (подробности)
4.4 (88%) 5 votes

Радина Кърджилова трябва да вземе спешни мерки за състоянието си, за да не си навреди в този така деликатен момент!

Близките и семейството на Радина Кърджилова е ужасено и силно изплашено за състоянието й. Защото бременната актриса получи болезнен удар, който изцяло замъгли разума й и тя изпадна в дълбок психически срив. Подобно нещо по време на напреднала бременност обаче, е крайно непрепоръчително и страшно опасно.

Както можем да предположим, причината за критичното психично състояние на Радина Кърджилова, е жестокият й любим Деян Донков. Мъжът, който години наред я караше да плаче, неведнъж я удряше и се остави дори да бъде издържан от нея, мина всички граници на нормалността.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова е в страшно състояние – бременна и съсипана

При все, че жена му е бременна и скоро ще го дари с дете, актьорът от месеци насам има любовна връзка с 20-годишна студентка от НАТФИЗ. Това вече преля чашата, още повече, че Радина видяла с очите си своята съперница.

„Мацката е на 20, максимум на 22 години и е студентка. Вярно, красива е, но поведението на Деян е чудовищно. Всичко се разбра, когато той направи най-мръсното нещо – заведе любовницата си на сватбата на Дарин Ангелов миналия месец. И през цялото време на тържеството я опипваше, целуваше и натискаше на масата и по кьошетата“, разкриват с погнуса близки до Радина Кърджилова и Деян Донков източници, пише вестник „Уикенд“.

Още тогава истината стигнала до ушите на Радина, но тя все се надявала, че е просто злобна клюка или слух. Докато преди седмица сама не засекла случайно Деян да се гушка с новата си в едно столично кафене, а през това време тя минавала оттам на разходка с приятелки.

Състоянието на Радина е крайно деликатно, защото актрисата изпаднала в дива истерия, а след това потънала в депресия. Приятелите й правят всичко, за да я развеселят и да я накарат дори да тегли една на Донков и да си гледа живота. Защото той така или иначе не я заслужава.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар