Никол Шерцингер втрещи света: Обичам го, той е уникален! (думите обаче не са за Гришо – подробности)

Никол Шерцингер втрещи света: Обичам го, той е уникален! (думите обаче не са за Гришо – подробности)
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер направи неочаквано признание и се обясни в любов, но не на нашия Гришо!

Смуглата хубавица Никол Шерцингер шашна милиони фенове с любовното обяснение, което направи в свое интервю преди дни. То обаче не беше посветено на Гришо, за когото певицата кой знае защо не обели и дума.

„Той е уникален, голям. Обичам го от все сърце“, заяви Никол, а обектът на възхищението й се оказа великият певец Андреа Бочели. Двамата ще пеят заедно на една сцена по време на концертите му в Ирландия и Великобритания, а песента, с която ще взривят публиката е „Don’t cry for me Argentina“ на Мадона от филма за Евита Перон.

Гришо

Никол Шерцингер дори не обели дума за Гришо в своето интервю, защо ли?!

Никол Шерцингер и преди е пяла с Андреа Бочели, но не може да престане да се диви от него и да му засвидетелства обичта и уважението си. Това, което шокира всички обаче бе фактът, че в това си интервю певицата не каза и дума за Григор Димитров.

Когато я попитали за връзката й с Гришо, хубавицата само се усмихнала и отклонила въпроса. Може да се сметне, че тя нарочно иска да запази в тайна личното си пространство, но преди време не пропускаше случай да говори и да се снима с бившия си Люис Хамилтън.

„Да беше казала поне една дума за Гришо. Или какво, не й е на нивото ли?! Тази връзка още от самото начало ни се струваше фарс и май няма да я бъде дълго време. Все пак Никол е световна звезда, а Григор Димитров е голям, но доста трябва да се потруди, за да достигне нивото й. Не й прави чест обаче, че първо се хвана с него, а после го загърбва“, коментират възмутени фенове в интернет.

Предстои да видим дали поне Никол Шерцингер ще покани Григор Димитров на някой от двата концерта на Андреа Бочели и как ще се държи, ако хасковлията застане до нея по време на официалните коктейли със световните величия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар