Ваня Червенкова рухна, този удар на съдбата я довърши!

Ваня Червенкова рухна, този удар на съдбата я довърши!
5 (100%) 3 votes

Ваня Червенкова е на ръба на жестока депресия, след като животът й поднесе поредица смъртни случаи.

Бизнес дамата Ваня Червенкова винаги е имала имидж на силна и борбена жена. Тя е била с единия крак в гроба и е оцеляла, но смъртта на няколко нейни много близки хора, и от в кратък период, направо са съсипали риалити героинята, разбра kliuki.bg.

С Павката се сближиха във "ВИП Брадър"

С Павката се сближиха във „ВИП Брадър“

Оказа се, че освен с Павел Чернев, тя си е казала „Сбогом“ с още четирима свои приятели в рамките на три месеца. Рожденият й ден тази година е бил най-черният от доста време насам. Именно на този ден бе погребението на Павел, отишъл си внезапно миналия месец. На 26-и Ваня Червенкова се сбогувала с него, а на следващия ден починал бащата на неин приятел, когото възприемала като свои родител.

Разбираемо, въобще не й е било до празненства и е събрала най-близките си на вечеря, на която основната тема са били спомените за покойниците. Бизнес дамата ще запомни Павел с интелекта му, чувството за хумор и родолюбието. Признава, че се опитвала да го подканва към по-здравословен живот, но той просто не е бил възможен с неговата работа, свързана с непрестанни срещи. Двамата са се познавали повече от десет години и са се видели за последно седмица преди кончината му.

Бащата на нейния приятел си е отишъл от рак, а месец преди него коварната болест е покосила и друг от обкръжението й. Черната статистика е наистина стряскаща, а Ваня Червенкова се е подготвила за пореден удар, защото и друг неин приятел е на смъртно легло. Ракът се оказва „онази с косата“ и погубва наред, а тя не може да приеме загубите. Знае където отиват, защото се е върната от там, но не желае да възприеме, че вече ги няма, пише vsekiden.com.

Признава, че не се страхува от смъртта, а гробищата са място, където ходи често, за да не забравя кои са важните неща и че животът е прекалено кратък и накрая всичко е без значение. За да се разсее поне малко от негативните емоции, Ваня Червенкова се е отдала на работата си и разкрива, че скоро ще издаде книга и ще я видим във филм.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар