Скандал: Родителите на Радина в шок от решението на Деян Донков! (виж какво им изкрещя бъдещият татко)

Скандал: Родителите на Радина в шок от решението на Деян Донков! (виж какво им изкрещя бъдещият татко)
4.1 (82.86%) 7 votes

Месеци преди появата на бебето на Радина Кърджилова и Деян Донков, положението в семейството им хич не е розово!

Броени месеци остават до появата на най-голямото богатство за Радина Кърджилова и Деян Донков – тяхното мечтано бебе. Вместо да са щастливи от този факт и да живеят колкото се може по-спокойно обаче, двамата отново са в центъра на семеен скандал.

Кошмарът, разбира се, пак е за сметка на Радина Кърджилова, чиито родители са в шок от решението на Деян Донков. Още щом научили, че щерка им чака бебе, родителите й започнали да увещават младите да вдигнат сватба или поне да се разпишат в гражданското, за да бъдат законно семейство.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова и Деян Донков затънаха в ядове и проблеми броени месеци преди раждането на бебчето си

Радина като всяка жена си умирала от желание да се види булка до любимия мъж, но половинката й останала непреклонна. Деян Донков не само заявил на Кърджилова, че няма да й предлага брак, но и се изрепчил на майка й и баща й, за да спрат да го тормозят.

„Моя работа е дали ще се женя за Радина, или не. Моя и нейна. Вас това не ви засяга, животът си е наш. И ако трябва да съм напълно честен, това нещо със сватбите и подобни глупости не е за мен. Няма да се женя и това е“, креснал Деян Донков при последната среща с родителското тяло на Радина Кърджилова.

Припомняме, че още от началото на връзката им, семейството на Радина не харесваше Донков. А след скандалите и шамара, който й отвъртя в ефир по време на „Къртицата“, съвсем убиха уважението, което им беше останало към него.

„Гадно е, че Радина преживява толкова катаклизми в момент, в който трябва да бъде най-спокойна и уверена в мъжа и семейството си. Дано накрая нещата да се подредят, защото тя е едно от тези момичета, които заслужават щастие повече от всички“, коментират приятели на Радина Кърджилова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар