Страшен гаф: Алекс Сърчаджиева няма да прости тези брутални думи на Марта!

Страшен гаф: Алекс Сърчаджиева няма да прости тези брутални думи на Марта!
4.4 (88%) 5 votes

Алекс Сърчаджиева няма да прости тези думи на Марта Вачкова

Алекс Сърчаджиева е смъртно обидена на колежката си от последната серия на „Звездни стажанти”. В последния лайф щерката на големия Григор Вачков бе избрана за проджект мениджър, но вместо да обедини отбора на „Ангелите”, тя се „постара” всички да се обърнат към нея.

С повишено самочувствие, че е избрана на ръководен пост, актрисата започнала да съди останалите си „подчинени”. Припомняме, че звездните стажанти избраха да престават продукт за отслабване и затова тя избирала коя по-слаба нейна колежка да го промотира. Но вместо да търси най-удачната рекламна схема за разпределение на задачите сред съотборниците си, Марта Вачкова започнала да им търси кусури.

На едната казвала, че има „рубенсови форми”, на друга, че е крушовидна от кръста надолу, на трета, че наляла в ханша, сякаш тя има манекенски размери. Но тези нейни думи Алекс Сърчаджиева няма да забрави никога.

„Алекс, ти имаш стройна фигура и видимо нямаш проблеми с килограмите. Но покойната Пепа беше се доста окръглила преди да почине. Като момиче беше доста слаба, но по време на критическата натрупа доста тлъстинки около талията и корема”, обърнала се Марта към изумената Алекс Сърчаджиева. Тя дори предложила да вкарат напълнялата Пепа като пред история в заданието, което й поставил боса Стефан Шарлопов и останалите от екипа му. Думите й шибнали като с камшик лицето на съпругата на Иван Ласкин и тя останала безмълвна.

Алекс Сърчаджиева няма да прости гаврата на Марта

Алекс Сърчаджиева няма да прости гаврата на Марта

Очите й се напълнили със сълзи и дълго не успяла да се вземе в ръце. „За Алекс Сърчаджиева майка й е икона, тя я боготвори. Това беше такава гавра с името и паметта й от страна на Марта, че тя дълго няма да го забрави, а и да й прости”, категорични са колежките й от „Звездни стажанти”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшен гаф: Алекс Сърчаджиева няма да прости тези брутални думи на Марта!”

  1. ЕРИ

    апр. 08. 2016

    СЛОНЪТ ВАЧКОВА, СЪВСЕМ Е ИСТЕРЯСАЛА, НЯМА КАПКА ФИНЕС. АЛЕКС, ние те обичаме.

Добавете коментар