Лили Боянова е пред нервен срив: Кошмарът ѝ се завръща!

Лили Боянова е пред нервен срив: Кошмарът ѝ се завръща!
3.8 (76%) 5 votes

Лили Боянова, която се води като най-красивата жена в телевизионния бранш, е притеснена в професионален план!

Битката между красавиците Валя Войкова и Лили Боянова може да продължи и в Би Ти Ви

Битката между красавиците Валя Войкова и Лили Боянова може да продължи и в Би Ти Ви

Очарователната Лили Боянова е приела много тежко новината за напускането на ТВ7 на колежката ѝ Валя Войкова. В момента апетитната блондинка отново е без официална работа и се е съсредоточила върху някои свои проекти. Говори се обаче, че хубавицата вече се оглеждала за нова телевизия, а Лили се притеснявала да не би да дойде в Би Ти Ви, научи Kliuki.bg.

Двете се познават отлично от ТВ7, където работеха заедно дълги години. Преди две лета обаче Лили Боянова се присъедини към БТВ и се говори, че един от най-големите плюсове за нея бил свързан с това, че вече няма да среща Валя Войкова по коридорите.

Според слуховете, между двете журналистки имало съперничество, породено от конкуренция по отношение на красотата. През 2009 г. те си поделят наградата за най-привлекателна репортерка и оттогава започнала истинска битка между тях.

Лили Боянова спечели наградата и през последните 2 години, което вбесило Валя Войкова, гласи клюката. Блондинката била убедена, че работата в Би Ти Ви правела Лили по-популярна и харесвана. Затова и тя самата се оглеждала за по-влиятелна телевизия, в която да продължи кариерата си.

Вече се говори, че Валя преговаря с БТВ и Нова ТВ. Ако избере първата медия, то кошмарът на Лили Боянова ще стане факт. Интересното е, че блондинката също не желаела да работи заедно с Лили, но ако офертата на телевизията е достатъчно изгодна, най-вероятно ще приеме.

Повечето колеги на двете хубавици твърдят, че като цяло Валя била по-властна натура от Лили и това също ги отдалечавало една от друга. Русокосата хубавица постоянно искала да командва, докато колежката ѝ била с по-смирен и лесен характер. Войкова се вбесявала, че повечето хора харесвали повече именно Лили.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар