Светът гръмна срещу Брад Пит и Анджи: Не ги ли е срам, та тя е само на 23?!

Светът гръмна срещу Брад Пит и Анджи: Не ги ли е срам, та тя е само на 23?!
4.2 (84.44%) 9 votes

Брад Пит и жена му Анджелина Джоли направиха нещо доста шокиращо дори и за тях!

Анджелина Джоли и Брад Пит минаха всички граници

Анджелина Джоли и Брад Пит минаха всички граници

40-годишната Анджи и 52-годишният Брад достигнаха нов връх в своята разкрепостеност. Двамата са решили да спасят брака си за сметка на едно младо 23-годишно девойче. Оказва се, че най-известното семейство в света ползва фотомодела Кара Делевин за разнообразяване в леглото, което целяло освежаване на връзката им, научи Kliuki.bg.

Кара Делевин

Кара Делевин

В различни американски публикации се твърди, че тримата се забавлявали заедно и дори британката се разхождала по бански в дома им пред децата им. Брад Пит и Анджелина Джоли имат в новия си дом във Великобритания джакузи и често разпускат в него.

Повечето медии обаче осъждат поведението на звездната двойка, определяйки го като прекалено разюздено и порочно. Причината е главно във възрастовата разлика между актьорите и английската хубавица. Тя все още е в най-младите си години, докато те отдавна са възрастни по всички закони.

„Не можеш да вкараш в леглото си 23-годишна, когато си на 40 или 50 г.! Още по-малко пък да го правиш в дом с шест деца. Минаха всякакви граници, трябват някакви задръжки.“ – пишат зад Океана.

Най-интересното е, че Кара Делевин също не е обикновено момиче. Тя е известна с това, че залита по левия бряг. Преди време нашумя с връзката си с певицата Майли Сайръс. Затова се говори, че първо Анджелина Джоли я е забила, а после е включила и мъжа си. Анджи от много години си ляга и с жени, както е добре известно.

Знае се от година и половина, че Брад Пит и съпругата му си изневеряват непрекъснато. Двамата явно са осъзнали, че не могат само с един партньор и затова са решили поне да превърнат забавлението в нещо различно от изневяра. Кара Делевин е само на 23 г., но може и да спаси брака им.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар