Хилда Казасян побърква мъжа си, Пламен е бесен!

Хилда Казасян побърква мъжа си, Пламен е бесен!
4.8 (95%) 4 votes

Хилда Казасян се оказа обект на мъжко внимание и възрастта ѝ не променя това!

Пламен Иванова е бесен красотата на Хилда Казасян го побърква от ревност

Пламен Иванова е бесен, красотата на Хилда Казасян го побърква от ревност

От години арменката е считана за невероятна красавица, но това понякога се отразява на връзките ѝ с мъже. Така се получава и в момента, защото половинката ѝ Пламен Иванов бил направо бесен от случаващото се зад сцената на „Като две капки вода“, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че много от мъжете в шоуто са проявявали интерес към красотата на Хилда Казасян. Говори се, че заклетите ергени Калин Врачански и Орлин Павлов са били първите, които са я поканили на среща, но тя им отказала.

Това, че певицата е обвързана, по никакъв начин не спирало ухажванията на колегите ѝ, което вбесявало още повече Пламен. Той по принцип бил доста ревнива личност и подобни неща с жена му го изкарвали от равновесие.

Вече се говори, че бизнесменът дори обмислял да не би да не предложи брак на Хилда Казасян, за да може по този начин официално да покаже на света, че тя е негова жена. Досега двамата не били мислили изобщо за брак, тъй като вече са на възраст и имат разводи зад гърба си. Ревността на Пламен обаче може да тласне връзката в друга насока.

Хилда Казасян е имала проблеми с ревниви мъже и друг път. За нея се говори, че сама провокирала ухажорите с фриволното си поведение и откровените флиртове, които правела дори без да иска. Единствено покойният Чочо Попйорданов, който е единственият ѝ съпруг във възитката ѝ, не страдал от параноя по нея, защото бил сигурен в любовта ѝ.

Въпреки по-освободеното си мислене, засега няма информация за изневяра на Хилда в някоя от нейните връзки. Затова страховете на Пламен са неоснователни, но може ли някой да го вини, при положение че половинката му е толкова красива?!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар