Джулия Робъртс с жестоко разкритие за Матю Пери!

Джулия Робъртс с жестоко разкритие за Матю Пери!
5 (100%) 3 votes

Джулия Робъртс проговори за кошмарната си любовна афера със звездата от „Приятели” – скандалния и пълен с пороци МатюПери!

Матю Пери се е държал с Джулия Робъртс по недопустим начин!

Матю Пери се е държал с Джулия Робъртс по недопустим начин!

Една от най-коментираните двойки преди 20 години беше тази между Джулия Робъртс и Матю Пери. Двамата се запознаха по време на „Приятели” и установиха любов, за която цял свят тогава говореше. Тази любов обаче приключи бързо, но по вина на актьора, изиграл култовия Чандлър Бинг, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че Матю е посягал физически на Джулия. Това се е случвало, когато той е бил нетрезвен. Зависимостта му към наркотиците и алкохола се е отключила именно в онзи период.

„Имах нещастието да се запозная с него в най-лошия му миг. Виждах отблизо как се съсипва. Връзката ни обаче беше прекалено нова, за да се опитвам да го променя. Когато ме удари през лицето, реших, че този мъж не е за мен.” – споделя Джулия Робъртс.

Напоследък спекулациите за чудовищната същност на Матю Пери зачестиха. Все повече подобни случки изплуват от миналото му. Дори преди месеци се появи слух, че актьорът е насилил колежката си Дженифър Анистън, с която играеха заедно в „Приятели”.

В крайна сметка изцепките на Матю му докараха точно нула съпруги в живота, докато Джулия Робъртс е омъжена и има вече няколко деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар