Любовницата на Тончо Токмакчиев рухна: Виж как й сервира, че я напуска след цели 5 год! (шок подробности)

Любовницата на Тончо Токмакчиев рухна: Виж как й сервира, че я напуска след цели 5 год! (шок подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Любовницата на Тончо Токмакчиев – Ани Михайлова е съсипана след жестоките думи на актьора!

Комикът Тончо Токмакчиев доведе до неутешими сълзи, а не до смях своята дългогодишна любовница Ани Михайлова. Русокосата актриса, която всички познаваме от „Шоуто на Канала“ е тотално съсипана, след като любимият й мъж я напусна след цели пет години връзка.

За никого не беше тайна незаконната любов между Тончо Токмакчиев и Ани Михайлова, въпреки че той така и не се разведе със съпругата си Нели. Последната бе принудена да търпи одумките и сплетните на хората, както и съжалението им, че видиш ли – Тончо я е направил за резил на стари години.

Тончо Токмакчиев

Ани Михайлова се срина след жестоките думи на Тончо Токмакчиев

Е, днес обаче Нели има пълното право да се чувства отмъстена и доволна, защото стана ясно, че блудният съпруг се прибра у дома. Тончо Токмакчиев не само напуснал Ани Михайлова, но го направил съвсем неочаквано за нея и то по доста жесток начин.

„Той просто й заяви, че вече не чувства нищо към нея и че връзката им е била грешка още от самото начало. Представяте ли си как би се почувствала всяка жена, ако чуе тези думи от устата на мъжа, когото обича. Защото тя още е влюбена в него, но всичко свърши. Тончо й обяви, че остава с жена си и ще й посвети живота си оттук насетне“, разкриват близки до обкръжението на комика.

Промяната у Тончо Токмакчиев настъпила след раждането на първородната му внучка, а и колежката му Катето Евро също имала принос в решението му. Тя успяла да го убеди, че от семейството по-ценно няма и не си струва да наранява най-важните си хора, заради единия нагон.

„Ани не е на себе си. Много плака, много се измъчва – още повече, когато знае, че дори и разделени, с Тончо ще продължат да работят заедно. Не знаем как ще се справи с това да го вижда почти всеки ден, но пък няма друг избор, защото трябва да се издържа с нещо“, коментират колеги на блондинката.

Докато Ани рони сълзи обаче, Тончо Токмакчиев и Нели все по-често за засичани заедно на театър или ресторант, а лицата им били винаги усмихнати и сияещи от щастие.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар