Джино замесен в схема за източване на кредитни карти? (Виж кой бандит му бил гуру)

Джино замесен в схема за източване на кредитни карти? (Виж кой бандит му бил гуру)
5 (100%) 1 vote

Джино бил доста близък с топ бандит

Джино бил много гъст с опасен измамник, на когото се възхищавал като на гуру. Менте бизнесменът от Чикаго се сприятелил с издирвания от ФБР в близкото минало бандит Георги Мартов, по прякор Мицубишито. Същият бил шампион по покер и бос на банда, която действала в целия свят, но базата й се намирала в Чикаго. Престъпниците източвали кредитни карти и ожилили десетки потърпевшите с милиони.

Гангстерът бе задържан в щатски затвор, след като федерален агент под прикритие влезнал в бандата през 2014 г. Джино много се радвал на запознанството си с топ измамника, дори кътал снимки, на които се прегръщал със своя идол, пише Телеграф.

Той се възхищавал на умението на Мартов да изкарва бързи пари и затова имал намерение да влезе в бандата. Мургавелкото поискал да стане част от престъпната група на любимеца си Георги Мартов, но той бил заловен, а нашенеца отървал затвора, разкриват истината за пишман бизнесмена от родния подземен свят.

Според други, близки до престъпниците, той затова дошъл в България, за да прикрие връзката си с топ бандюгата. Реалите героят Бианкалана стана известен първо като гадже на поп фолк дивата Джена.

После се превърна в любимец на народа и шампион във ВИП Брадър. Джино показа добро възпитание и бизнес нюх, докато бе в Къщата на Големия брат. След което се развихри подобаващо в чалготеките и постоянно забърсваше златотърсачки, и оборотни момичета, като парадираше с огромно богатство.

Оказа се, че то е фалшиво, както и бизнеса му зад океана.

Джино бил готов да стане бандит от класа

Джино бил готов да стане бандит от класа

Джино бил опасно близък с топ измамника Георги

Джино бил опасно близък с топ измамника Георги Мартов-Мицубишито

Но и след като и у нас го разконспирираха, че не само бижутата му са китайски ментета, а и Джино не е никакъв милионер, бързо стегна куфарите и замина зад океана, под крилото на мама и тате.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар