Деси Стоянова удари в земята колежките си, не могат да повярват какви ги върши!

Деси Стоянова удари в земята колежките си, не могат да повярват какви ги върши!
5 (100%) 2 votes

Деси Стоянова слага в малкия си джоб всички ТВ звезди с начина на живот, който води.

Екранната половинка на Сашо Кадиев – Деси Стоянова, се е превърнала в черната овца за колегите си от БТВ. Всички й завиждат и недоумяват как успява да поддържа подобен стандарт на живот със заплатата си и умуват откъде получава солидно финансиране за глезотиите, които са й станали ежедневие, разбра kliuki.bg.

Деси с двете си деца

Деси с двете си деца

За да бъде в топ форма всеки ден на екрана, Деси Стоянова тренира с фитнес инструкторката Лили Стефанова, която има своя рубрика в „Преди обед“. За разлика от Сашо Кадиев, който доста се е разпуснал, Деси се бъхти на уредите по няколко пъти в седмицата. Прави го обаче не къде да е, а в най-луксозния фитнес в столичния хотел „Маринела“.

Тази територия за тренировки е запазена за най-заможните хора у нас, сред които явно е и водещата. Месечна карта за този фитнес струва около 500 лева, които явно не са проблем за Стоянова. Тя предпочита да поддържа форма в обкръжението на елита, а не на простосмъртните. А и защо не, щом може да си го позволи. Всички обаче се питат как!

Освен с лукс тренировки, Деси Стоянова не спирала да се хвали в телевизията, че ползва услугите на чистачка и бавачка за двете си деца. Осигурила им е и частни уроци, когато не са на училище, което е частно и струва цяло състояние на година. За да накара колежките си съвсем да позеленеят от яд, водещата ходела на работа все с маркови дрехи и чанти, които дори топ лицата трудно си позволявали, пише retro.bg.

И тук отново изниква логичният въпрос кой плаща за целия този лукс. Заплатата на екранната половинка на Сашо Кадиев е няколко хиляди, но определено не стига за всички й харчове. Особено ако добавим и козметичните и разкрасителни процедури. Говори се, че мъжът на Деси Стоянова има дребен бизнес, с който се издържа, но определено не може да крепи звездния статус на половинката си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар