Миналото на Мария вкамени Християн: Виж кой е голямата й любов и защо са се разделили! (разкрития)

0

Мария Гущерова е имала своята голяма любов в живота, но това не е Християн Гущеров!

Съпругата на Християн Гущеров – госпожа Мария Гущерова безспорно е открила голямата любов в живота си. За жалост обаче това не е законният й благоверен. Истината излезе наяве и буквално парализира милионерския син.

След толкова години миналото на певицата се върна, за да й припомни човека, който тя всячески се опитваше да забрави. Името му е Галин и е едва с няколко години по-голям от нея. Точно този мъж е бил огромната любов в живота на миньончето от Пайнер, разкриха близки до Мария от Стара Загора

Мария
Мария е предала най-голямата си любов в живота до момента, в името на парите и славата

Двамата се запознали по време на абитуриентския й бал и останали заедно цели четири години – най-прекрасните в живота на певицата, макар и да не били придружени с толкова пари.

„Мария обаче не издържа и провали всичко. Тя боготвореше Галин, но славата бързо й завъртя главата. Поддаде се на парите, на известността и реши, че иска много повече от живота, отколкото едната гола любов. Много мисли, но накрая реши да изостави приятеля си, който не бил на нейното ниво. Дано само цял живот да не съжалява за това“, разказват стари познайници на Мария от града на липите.

Те добавят, че Галин дълго страдал по нея, но към днешна дата вече има стабилен брак с две деца. Какъв бил кошмарът на певицата обаче, когато преди около месец го засякла случайно със съпругата му в столицата?!…

„Срещата им е минала само на здравей – здрасти, но миналото и старите чувства отново се върнаха в съзнанието на Мария. Дори да е било за миг, тя е изглеждаше като попарена. Но, разбира се, че ще стане така. Защото никоя любов не заслужава да я предадеш за пари и лукс“, коментират близки до миньончето.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.