Валери Божинов пред „Шоу“: Никога не съм бил женен за Николета истински! (разводът е на 1000%)

Валери Божинов пред „Шоу“: Никога не съм бил женен за Николета истински! (разводът е на 1000%)
3.3 (66.67%) 9 votes

Валери Божинов даде първото си обширно и категорично интервю относно миналото и настоящето му!

Валери Божинов предизвика нечуван интерес със сензационното интервю, което даде за вестник „Шоу“. След всички слухове за развода му, раздялата с Николета Лозанова, предполагаемия фалит и новите жени в живота му, играчът на „Партизан“ тегли чертата и реши да говори.

На въпроса на журналистката дали ще има развод с Николета, Валери Божинов заяви повече от твърдо: „Развод има и той е не на 100, а на 1000 процента. Всъщност аз никога не съм се чувствал истински женен за нея. Защото един брак и един подпис не означават нищо“.

Валери Божинов

Валери Божинов и Биляна Дол, с която живее заедно от два месеца

Божинов обясни и че още миналия месец е дал сумите по 2000 евро на съотборника си Иван Бандаловски, който ги е предал на Алисия и Николета за издръжката на децата му в рамките на два месеца. Всяко от хлапетата получава по 1000 евро издръжка на месец, които Валери Божинов изпратил по Бандаловски, защото нямал възможност сам да се върне в България.

Самата Алисиа потвърди пред „Шоу“, че думите на Божинов са истина и че той винаги стриктно си плащал издръжката и се грижил за сина си Валерко. „Двамата сме в чудесни отношения и той се грижи за Валерко във всяко отношение“, каза певицата.

„Николета ми се обади да ме пита защо не съм дошъл на партито за рождения ден на Никол, че да платя сметката. След като аз лично й пратих парите и я бях предупредил седмица по-рано, че няма да успея да се върна в България. Ако това нейно поведение е нормално, то…“, диви се футболистът.

За капак, Валери Божинов шашна всички като заяви, че е лудо влюбен и от два месеца живее под един покрив с 39-годишната сръбкиня Биляна Дол. Последната е бивша съпруга на известния треньор Томас Дол и двамата се разбирали повече от чудесно.

„Тя не е само удивително красива жена, тя е и красива вътрешно, което е най-важното. Окончателно съм скъсал с българките и всички онези малки котета, които се опитваха да пробиват на мой гръб. Ако можех да върна времето с години назад, то нямаше да направя много неща, които направих. Но няма начин. Остава ми само да гледам напред и да живея живота си по най-добрия начин“, завършва Божинов.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар