Шок: Надя довърши Коцето, поднесе му най-големия кошмар! (след скандала в Плаза това го разби)

Шок: Надя довърши Коцето, поднесе му най-големия кошмар! (след скандала в Плаза това го разби)
3 (60%) 12 votes

Коцето явно не е в най-добрия си период през последните дни!

Чаровникът Коцето се видя в чудо през последните дни, когато гръмна страшният скандал в дискотеката му „Плаза“, в която бяха открити наркотични вещества и се извършиха публични арести.

Вместо да получи помощ и подкрепа от съпругата си Надя обаче, Константин бе тотално довършен от блондинката. Защото се оказа, че Надя нямала никаква представа какви мизерии стават в нощното заведение и не знаела на чия дума да повярва.

Коцето

Надя е бясна на Коцето заради скандала, даде му ултиматум да изчисти името си

Като всяка нормална майка, така и Надето се тревожела предимно за децата си и за това как би им се отразил този скандал, петнящ името на семейството им. Вярно е, че синът й е още малък, но дъщеря им вече била пораснала достатъчно, за да чува и разбира много неща.

„Надето вдигна луд скандал на Коцето и направо го разби. Заяви му, че ако не изчисти името си и това на заведението в най-скоро време, тя ще си грабне децата и ще отиде да живее при родителите си. Защото нямало да позволи цялата тази гнусотия да съсипе детството им, а нея да я гледат като съучастница в нещо, за което дори и не е подозирала“, разкриха близки до семейството на Коцето и Надя.

Тези думи на красивата му половинка съсипали Константин, който се чудел с кое по-напред да се захване. Припомняме, че той излезе с ясна позиция по въпроса с дрогата в заведението си и заяви, че нито е упълномощен, нито пък има възможността да бърка в гащите на всеки клиент, влязъл в „Плаза“.

„На това място няма нито пласиране на подобни вещества, нито тайни стаички. Всичко е явно нагласено, но няма да оставя нещата така“, закани се Коцето, който обаче в момента се намира в патова ситуация и се чуди как да усмири възмутената си и непреклонна съпруга.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шок: Надя довърши Коцето, поднесе му най-големия кошмар! (след скандала в Плаза това го разби)”

  1. Кристина

    апр. 13. 2016

    Надя вместо да го подкрепи тя го заплашва. Явно толкова го обича. Истинска любов имаше между коцето и райна. Бяха идеална двойка. Тази надя явно го използва заради славата и парите. Какво като е млада.

  2. Кристина

    апр. 19. 2016

    Явно надя само го използва. Хич не го обича. И не и пука за него.какво ще става с него.

Добавете коментар