Катя от Ритон не иска да повярва на това, което научи! (радостта от концерта премина в жесток гняв)

Катя от Ритон не иска да повярва на това, което научи! (радостта от концерта премина в жесток гняв)
4.2 (84%) 5 votes

Катя от Ритон бясна след новината, която научи и последвалите подигравки!

Катя и Здравко от дует Ритон имаха сериозен повод за прознуване, след като рекламираният им от цяла година концерт в НДК вече мина, при това успешно. Двамата дадоха поредица интервюта по вестници и телевизии, както преди събитието, така и след него – и не спряха да говорят колко са щастливи.

Днес обаче красивата половинка на дует Ритон – Катя Михайлова е повече от бясна, защото стана обект на подигравки от страна на таблоиди, а и зрители. Причината за това бе колосалната измама, на която певицата стана жертва и брои над хилядарка за „неземните, невероятните и супер уникалните“ бижута, с които се нагизди за сцената.

Ритон

Катя от Ритон се оказа измамена и ръсна хилядарка на вятъра

Те са дело на известния гримьор на виповете Мис Бони, който ги представил на Катя Михайлова като единствени и неповторими на света. Обиците, както и пръстенът и колието, са обсипани с кристали Сварофски, за които Мис Бони си слагал ръката в огъня, че не могат да бъдат срещнати другаде.

Е да, ама се оказа, че хич не е така. Бижутата, с които се хвалеше Катя и дори лично благодари на гримьора, се оказаха чиста проба серийно производство. Като с абсолютно същите преди време се беше появила и Мариана Попова.

„За прости стъкълца 1000 лева и отгоре си е чиста проба измама. Хайде, ако наистина са единствени и уникални, заслужава си. Но при положение не само, че не са, ами и вече са носени преди теб, минавката си е голяма. Катя побесня като разбра истината. И не толкова, че се е охарчила, колкото, че сега сума ти потребители я бъзикат в мрежата“, коментират хора от обкръжението на Ритон.

Ето ги бижутата, с които преди това се е появявала Мариана Попова

Ето ги бижутата, с които преди това се е появявала Мариана Попова

А ето ги и на ушите на нищо неподозиращата Катя

А ето ги и на ушите на нищо неподозиращата Катя

Други пък ехидно подмятат, че така става, когато самият ти търсиш реклама на чужд гръб, визирайки гнусното заяждане с Кичка Бодурова по време на концерта на Ритон.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар