Безумие: Благо Георгиев втрещи поповете с решението си! (Вижте поредната му изцепка)

Безумие: Благо Георгиев втрещи поповете с решението си! (Вижте поредната му изцепка)
5 (100%) 2 votes

Благо Георгиев си е навил на пръста ново безумие

Татуираният иконостас на българския футбол Благо Георгиев е оставил без дъх свещениците, с решението си. Защото палавника, който залита по знойни мадами, е решил да учи за духовник. След като мина под венчило с гъвкавата татарка Есмер Омерова, футболната кариера на българина не е от най-брилянтните. През зимата изтече договорът му с казанския отбор „Рубин”, но той поискал още по-висока заплата от началниците си, за да продължи да играе. Те обаче не пожелали да удовлетворят претенциите на родния Казанова и му дали ясно да разбере, че е свободен да си търси друг отбор, пише Шоу.

Въпреки слуховете, че австралийския тим „Сидни” е проявил желание да го привлече в редиците си, Благой Георгиев останал без отбор.
Разбирайки, че му остава малко време да търчи по футболните игрища, смирено навел глава и отново похлопал на портите на канцеларията на стария си отбор в Казан. А и мисълта, че ще храни голямо домочадие го накарал примирено да приеме старите условия на шефовете си.

Той познавал слабия си характер и знаел, че не става за треньор. Но решил да се изучи за свещеник. Ритнитопковецът познавал много попове в Москва, затова решил да учи в Семинарията. Познавайки го що за птица е, духовниците се изприщили от поредното му безумно решение, разкриват близки до тези среди в Русия.

Набожният футболист обаче смятал, че така ще се приближи до своя създател и ще може да обучава миряните как да се предпазят от дяволските изкушения на светския живот. А и се надявал да се кротне и повече да не прескача от легло в легло, доверяват пък неговите авери.

Тази изцепка на Благо Георгиев дойде в повече на всички

Тази изцепка на Благо Георгиев дойде в повече на всички

Други подозират, че облечен в расо, той ще има по-голям достъп до засукани хубавици, които да го търсят за „съвети”.Съотборниците му от „Славия” твърдят, че щурака имал подобни мераци още докато ритал за стария си отбор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар