Жени Калканджиева удари дъното! (Всички са ужасени от хубавицата)

Жени Калканджиева удари дъното! (Всички са ужасени от хубавицата)
4 (80%) 4 votes

Жени Калканджиева е на ръба

Жени Калканджиева спешно се нуждае от помощ, защото положението й е трагично. Мис България 1995 година три дни се е отдала на пиянска вакханалия в столична чалготека в Студентски град. За това алармира възмутен гражданин, който видял с очите си как пияната моделка се въргаля по земята. Красавицата ужасила не само близките, а и останалите хора.

По-скоро тя е само бледо копие, защото от някогашната шеста по хубост в света не е останало нищо.Читателят, който по това време се оказал в дискотеката моли някой да окаже помощ на Жени Калканджиева, защото шефката на модна агенция „Висаж „ се самоубива. Ритуално, с шише твърд алкохол в ръка. Жени Калканджиева вече е ударила дъното. Защото не купонясва само една нощ, а цели три не се е прибирала в дома си и продължава да пие до откат.

Половинката на Стефан Манов- Тачо вече не обръща по две бутилки вино на вечер, а изпива сама бутилка водка, притеснени са и от обкръжението й.
А последиците са нецензурни приказки, лазене под масата и засипване на пода. „Гледката е ужасяваща. Това ли е най-красивата, умна и интелигентна жена, която познаваме от екрана. Пълна разруха”, изумен е очевидеца, написал гневно писмо до HotArena.

Очевидци са ужасени от пияната Жени Калканджиева

Очевидци са ужасени от пияната Жени Калканджиева

Жени Калканджиева не от вчера има проблем с алкохола. Те идват от неуспешни я й брачен живот с Тачо, с когото бившата миска отказва да се разведе, уж заради сина си Георги. А Стефан Манов се възползва от слабостта й, като не спира да обикаля кръчмите и й слага рога с де що му падне.

А беше време, когато Жени Калканджиева бе красива като зората

А беше време, когато Жени Калканджиева бе красива като зората

Но ако нерешителността и алкохола я превземат, това не само ще прави за резил, но и ще руши здравето й, тревожат се не на шега приятелите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар