Кошмар: Страшна мъка срина Люси Дяковска, певицата е отчаяна! (още подробности)

Кошмар: Страшна мъка срина Люси Дяковска, певицата е отчаяна! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Люси Дяковска е в несвяст от новината, която й съобщиха и не знае какво да предприеме!

Червенокосата изпълнителка Люси Дяковска получи неочакван и страшно болезнен удар, който я отчая тотално. Припомняме, че само преди седмица тя официално обяви, че е решила да стане майка и да си осинови детенце.

Въпреки че не е семейна и че харесва жени, Люси Дяковска има всички основания да смята, че ще е родител за пример. Не на това мнение обаче се оказаха родните институции, които категорично отхвърлили молбата й и заявили, че желанието й е напълно невъзможно – точка!

Люси Дяковска

Люси Дяковска тотално рухна от поредното безумие в държавата ни

„Съобщиха на Люси, че няма как да стане осиновител, заради провокативните си изяви на сцената в миналото, снимките и най-вече факта, че има връзки с жени, вместо с мъже. Според родните институции това било абсурдно и нямало как такъв човек да взима дете за отглеждане. Сякаш е по-добре да се гледат деца от родители пияници, побойници, насилници и прочие“, възмутено разкриват близки до обкръжението на Люси Дяковска.

Огнената чаровница първо побесняла от чутото, но после изпаднала в униние и тотално отчаяние. Тя за пореден път се уверила, че е направила грешка, задето се е върнала от Германия и се заклела, че при пръв удобен случай ще се върне и ще продължи живота си там.

В Германия Люси има правото да стане осиновител, както и да си направи бебе от сурогатна майка – нещо, което в България пак не е позволено, освен ако няма законно семейство и сключен брак. Тези безумия обаче не важат за голяма част от Западна Европа, където е важно какви грижи се полагат за детето, а не какъв цвят ти е косата.

„Люси Дяковска ще успее и ще стане прекрасна майка, нищо, че сега се е сринала. Но простотиите в тази държава са в състояние да обезверят всекиго. Няма оправия и затова още дълго ще сме на това дередже“, категорични са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар