Шокиращ обрат в отношенията на Мария и Димитър Андонов! (истината ужаси жена му Никол)

Шокиращ обрат в отношенията на Мария и Димитър Андонов! (истината ужаси жена му Никол)
3.6 (72%) 5 votes

Мария и Димитър Андонов разтърсиха из основи брачните си половинка!

Християн Гущеров и Никол Андонова са в страшен шок след неочаквания и буквално шокиращ обрат в отношенията на Мария и бившия й съпруг Димитър Андонов.

Новината си е наистина сензационна, защото след като години наред се плюеха и враждуваха помежду си, а Мария не даваше на Митко да вижда дори дъщеря си Марая, днес нещата се обърнаха на 180 градуса. Двамата са стоплили отношенията си и дори се хвалят, че се разбират по-добре, отколкото по време на брака си.

Мария

Обратът в отношенията между Мария и Димитър Андонов е повече от шокиращ. Дали пък няма отново да се разгори любовния трепет, ужасени са Никол Андонова и Християн Гущеров

Само преди дни Митко Андонов беше забелязан заедно с дъщеричката си Марая в столичен мол, където двамата се забавляваха като за последно, разкриха очевидци и добавиха, че след около час Мария също се е включила в купона.

„Да, вярно е. Нещата между двамата коренно се промениха, след като веднъж се чуха по телефона и говориха в продължение на час. После решиха да се видят и да обсъдят нещата като зрели хора. Явно точно тази среща и била определяща в отношенията им“, разкриха близки до обкръжението на Мария.

Самата певица напоследък не криела симпатиите си към бившия благоверен и постоянно го хвалела за това или онова. Факти, които са в плюс за екс двойката, но в ущърб на половинките им. Защото Никол Андонова първа побесняла от въпросното сближаване и не спирала да намила на главата на хотелиера.

Християн Гущеров също не приел с огромна охота новосъздалото се положение, но се опитал да остане сдържан и да не прави излишни сцени на ревност пред миньончето. Дали пък това сдобряване няма да е началото и на нов пожар между Мария и Андонов, шушукат из столичните хайлайф среди.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар