Григор Димитров в шок: Виж какво се случи с Мария Шарапова! (истината разтърси всички – снимки)

Григор Димитров в шок: Виж какво се случи с Мария Шарапова! (истината разтърси всички – снимки)
4.5 (90%) 4 votes

Мария Шарапова успя да втрещи не само бившия си любим Григор Димитров, но и милиони свои симпатизанти!

Въпреки раздялата с руската тенис звезда Мария Шарапова и новата си любов с прекрасната Никол Шерцингер, Григор Димитров не можа да остане безучастен пред това, което се случи с Маша след разразилия се скандал с допинга.

Макар че се опитваше да отрича и да се прави, че нищо не е станало, Мария Шарапова не успя дълго да заблуждава света. Последната й поява буквално потресе всички, тъй като от нея ясно пролича, че Маша е изпаднала в жестока психическа криза.

Григор Димитров

Григор Димитров не може да приеме спокойно сериозния срив на бившата си любима жена

Блондинката, която доскоро беше едно от най-жизнените и свежи момичета в света, днес е заприличала на лелка – посивяла, намръщена, уморена и запусната. Нещо повече – Мария дори е сложила очила и то твърде бабешки, както я укоряват хиляди фенове в мрежата.

Близки до тенисистката разкриха пред американски таблоид, че Шарапова от месец вече не може да спи добре, почти отказва да се храни пълноценно и стои затворена в дома си.

Те обаче са категорични, че скандалът с допинга е само черешката на тортата, тъй като душевният й срив започнал още след раздялата с Григор Димитров и новината за връзката му с Никол Шерцингер.

„Ако Мария не се стегне и не се вземе в ръце, бъдещето, за което толкова години се е борила, ще бъде поставено на карта. Не си струва да си погубва младостта и живота за един мъж, нито за каквато и да било временна неприятност. Самият Гришо изглежда много загрижен за нея като разбра за ставащото“, коментират източници от световните тенис среди.

Мария Шарапова изпадна в криза и тотално се запусна, дори не спи

Мария Шарапова изпадна в криза и тотално се запусна, дори не спи

Дали все пак Шарапова ще се вслуша в съветите и ще съумее да излезе от черната дупка, в която е затънала, предстои да се разкрие съвсем скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар