Ужас вкамени бременната Ирена Милянкова, животът й се срина! (още подробности)

Ужас вкамени бременната Ирена Милянкова, животът й се срина! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Ирена Милянкова грееше от щастие заради предстоящата поява на детето си, но кошмарът я застигна!

Същински кошмар връхлетя живота на Ирена Милянкова и го срина за една нощ. Бременната красавица, която с трепет очаква появата на петото си дете, е изпаднала в див ужас и не знае какво да предприеме.

Причината е смъртната заплаха, която тя получи отново от бившия си съпруг Росен Чолов – Чолата. Последният буквално освирепял от гняв и бил готов да откъсне главата на жена си с голи ръце като научил, че Ирена смята да емигрира от България и да се установи в Гърция заедно с любимия си Никола и децата.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова в див стрес преди раждането, Никола е страшно притеснен

Брокерът, чието дете очаква Ирена Милянкова, притежава къща в Гърция и двамата са решили да се преместят окончателно да живеят там, веднага след раждането на бебето. Така щели да бъдат далеч по-спокойни – първо, заради набезите на медиите и второ, заради риска Росен Чолов да се появи пак в живота им, разкриват близки до бременната манекенка.

Явно обаче Ирена Милянкова си е направила сметките без кръчмар. Когато научил, че тя ще отведе децата му в чужбина, Чолата изригнал като ранен звяр и започнал да ръси закана след закана към жена си. Ирена отлично знае, че гневът му изобщо не е нещо, с което може да си играе или да пренебрегне и затова изпаднала в несвяст.

„Не може толкова беди и нещастия да сполетяват една бременна жена, която всеки момент трябва да роди и то здраво и читаво бебе. Чудим й се на волята и твърдостта, защото малко жени биха понесли ужаса, който тя търпеше от години и още търпи. С мъж като Чолата трябва не в Гърция, а в Австралия да замине и пак не е сигурно, че ще й помогне“, убедени са близки на Милянкова.

Бъдещият татко Никола Чолаков правел всичко, за да успокои жена си в това състояние, но самият той имал луд страх от Росен Чолов, убедени са запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар