Емануела в шок: Стана ли Анелия гадже на Митко Динев? (Ето истината)

Емануела в шок: Стана ли Анелия гадже на Митко Динев? (Ето истината)
5 (100%) 2 votes

Анелия залитна по Митко Динев

Анелия е поредната на скандалния милионерски наследник Митко Динев. В хайлайф среди все по-упорито се коментира за новата двойка.Интригата е разпалила светските кибици, заради сложните взаимоотношения между сина на олигарха Динко Динев и поп фолк дивата Емануела. Младокът стана баща на втория син на зеленооката чалгарка, но нещата помежду им не потръгнаха.

Певицата не спира да пуска компромати срещу него, като го обвинява, че е неглижирал бащинските си задължения към малкия си син. Тя не спира да го обвинява, че непрекъснато купонясва по чалготеки и се забърква с оборотни мадами. Според някои от клюките Митко Динев е опитвал и любовта със собствения си пол, за което също потвърди певицата Емануела, пише Всеки ден.

Вероятно бившия на Емануела никак не се тревожи от сплетните по негов адрес, а бе забелязан бейски да се забавлява в новооткрит чалга клуб. Там била поканена да пее и Анелия, която постоянно кръжеше около младия Динев. Богаташът не само й пъхна няколко стотачки в ръцете, но й купил и три рози. Бдителни посетители на заведението забелязаха още, че Митко Динев не спря да мята комплименти по красавицата и все по-упорито да я сваля.

Богаташът, добре почерпен, не спрял и да се хвали пред аверите си, че свалката му е в кърпа вързана и Анелия ще е негова.Според запознати с нрава на Анелия обаче това няма как да се случи. Държанието й било само от любезност, защото вече чула какви ги говори негова бивша любовница.

Припомняме, че танцьорката Александра хвърли бомбата, като каза, че Митко Динев няма пукната пара в джоба си, а само се фука с имиджа на супербогатия си татко. Заради това разглезения милионерски син само помачкал чаршафите с нея, без да й даде никакъв подарък.

Анелия била новата на Митко Динев?

Анелия била новата на Митко Динев?

„Алисия е прекалено хитра, за да се хване с беден младок. А и няма да се развали комфорта заради някаква си авантюра”, категорични са от обкръжението на звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар