Камелия Воче още се стряска от този ужас! (Кошмарът продължава да я преследва)

0

Камелия Воче още се стряска от този кошмар

Камелия Воче пази спомена за един ужас, който ще запомни завинаги. Преди години италиански мафиоти упорито преследвали певицата. Неаполитанските бандити се увлекли по красивата изпълнителка и давали мило и драго тя да стане една от техните момичета.

Звездата, която днес се изживява в шоуто „Звездни стажанти”, още помни времето, когато меракът на мрачните мъже да я направят своя предизвикала война на две от опасните фамилии в страната. Те й обещавали розово бъдеще и бързо да я направят известна певица от световна величина.

Макар и млада, Камелия Воче не се поддала на провокацията. Тя знаела, че нищо не се дава даром, а за всичко се плаща цена, а в този случай вероятно и кървава. Затова се отдръпнала на време, като умно преценила, че тази опасна компания не е за нея и че бързата слава може да й докара куп непредвидени неприятности след време, пише България днес.

Макар и трудно, Камелия Воче все пак съумяла да се отърве от бандюгите, без да предизвика някакви трайни последици върху себе си. Това усилие й коствало доста нерви и сили, а кошмара от онези години продължава да я преследва и до днес.

Но пък налетяла на други, също не по-малко опасни личности, с които съдбата успяла да я овърже в младостта й. Пак в Италия тя се запознала с втория син на диктатора Муамар Кадафи-Мутасим Кадафи. Наследникът му е лекар, ерген и след като я вижда, веднага я кани да пее на партито му, на луксозната си яхта. Очарована от вниманието на такава височайша особа тя не отказва и се качва на плавателния му съд.

Камелия Воче се стряска още от кошмара
Камелия Воче се стряска още от кошмара

С лодката и неговите гости стигат чак до остров Миконос, като пред останалите той я обявява за перлата на партито му. Въпреки че се опитва да я прелъсти и до днес Камелия Воче твърди, че между тях нищо не се е случило, а са останали само добри приятели.

Той обаче й подарява, в знак на любов, безценни бижута и огромен хонорар за репертоара й. Според слуховете Камелия Воче още пази подаръците от диктаторския син в сейфове в чужбина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.