Благо Георгиев удари дъното: Отврати дори и феновете си!

Благо Георгиев удари дъното: Отврати дори и феновете си!
5 (100%) 3 votes

Благо Георгиев удари дъното

Благо Георгиев направи това, което няма да му простят и тези, които го обичат. Ритнитопковецът е известен със залитанията си по чужди мадами и среднощни запои, и малко голове на терен, но сега към „автобиографията му” се прибави още едно петно. И то е, че футболиста загърби и децата си. След като бившата му многострадална съпруга Христина Витанова трябваше да изтърпи целия този кошмар, от безконечните изневери на Благо, сега й се стовари и това. И то е, че Благо Джизъса не поглежда и децата си.

Въпреки сълзливия статус, който футболиста публикува в социалната мрежа за рождения ден на дъщеричката си Йоана, той не отишъл на тържеството, пише Слава.

Феновете го оправдаха, тъй като помислиха, че са го спрели неотложни дела в Русия, но истината се оказа съвсем друга. Доста по-лоша. Защото Благо Георгиев си бил в България, но предпочел купоните, запоите и златотърсачките, вместо да е с децата си. А оправданието му било, че отношенията с екс съпругата му Христина Витанова били силно изострени и затова не искал да си разваля настроението.

„Христина не беше на себе си, след като разбра истината. Тя не може да понесе сълзите и въпросите на децата си, които непрекъснато я питат защо татко им не идва да ги вижда и дали повече не ги обича. Къса й се сърцето”, гневни са близки до обкръжението на бившата гимнастичка.

Христина била готова да загърби проблемите с Благо, в името на децата и запазят нормални отношения. А Благо, колкото и да се прави на набожен, отврати и феновете с постъпката си.

Благо Георгиев предпочете компаниите, пред рождения ден на малката Йоана

Благо Георгиев предпочете компаниите, пред рождения ден на малката Йоана

„Есмер да си прави сметката. Дори и да забременя от него, и да роди, нищо чудно след време поредната да му отвее главата, и той да се отнесе по същия начин с детето й”,убедени са източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар