Тачо в несвяст: Това, което извърши Жени Калканджиева, го вцепени! (брутални подробности + снимки)

Тачо в несвяст: Това, което извърши Жени Калканджиева, го вцепени! (брутални подробности + снимки)
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева направи нещо наистина безумно и непростимо, според Стефан Манов!

Безотговорният и уж развейпрах Стефан Манов – Тачо не е на себе си и е буквално вцепенен от това, което извърши съпругата му Жени Калканджиева. Всичко друго би могъл да приеме и да й прости, но не и това.

А именно – докато бившата Мис България се забавлява с приятелки в столично кафене, то 6-годишният й син Жорко е оставен да се движи съвсем сам с такси. Да, това е самата истина, както ще видите и от снимките, пише вестник „Ретро“.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева направи нещо наистина непростимо, Тачо е бесен и ще предприеме крути мерки

Преди няколко дни гръмна скандалът как Жени Калканджиева оставя сина си да се придвижва из столицата с непознати хора в таксита. Момченцето бе снимано точно, докато слизаше от жълтата кола пред едно заведение, в което майка му от час си правеше сладка раздумка с няколко дружки.

Щом таксито дойде, Жени Калканджиева излезе от заведението, за да се разплати с шофьора, а после хвана Жорко за ръка и го помъкна при приятелките си. Където момченцето скуча около още един час, докато мама се забавлява и си говори небивалици.

„Това е не само потресаващо, това е подсъдно. Тачо спокойно може да поиска родителските права над сина си, защото по закон нямаш право да оставяш детето си само, преди да е навършило 12 години. А Жорко е само на 6. Какво става ако се качи при някой изрод, всеки ден четем по вестниците за престъпления и отвлечени деца“, възмущават се близки до семейството на Жени и Тачо.

Малкият Жорко се вози сам в таксито

Малкият Жорко се вози сам в таксито

Жени посреща сина си с таксито, докато тя си пие кафето с приятелки

Жени посреща сина си с таксито, докато тя си пие кафето с приятелки

Самият Тачо бил извън кожата си от бяс и притеснение за сина си и се заканил, че ще направи на две стотинки хубавата си съпруга. И ако още веднъж постъпи по този начин, ще заведе дело, за да си вземе детето при себе си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тачо в несвяст: Това, което извърши Жени Калканджиева, го вцепени! (брутални подробности + снимки)”

  1. Илияна

    апр. 14. 2016

    Е защо веднага решихте,че са непознати хора,може таксиджиите да са и приятели.

Добавете коментар