Извънредно: Скандално уволнение разтресе bTV! (зрителите бесни от загубата на любимото си лице)

Извънредно: Скандално уволнение разтресе bTV! (зрителите бесни от загубата на любимото си лице)
4.5 (90%) 6 votes

Какво се случва с Би Ти Ви, щом гони най-известните си лица?!

Нов скандал разтресе телевизия Би Ти Ви след като стана факт поредното шокиращо уволнение в медията. Без причина, без обяснение и без обсъждане. Седмици, след като Крум Савов бе свален от поста директор на спорта, днес дойде ред и на може би най-дългогодишния водещ в телевизията – уволнен бе Борис Календеров.

Борис Календеров е от кадрите с най-голям стаж и посветили живота си на Би Ти Ви. Е, поне до този момент, тъй като за благодарност, шефовете на телевизията му показаха вратата. А на негово място привикаха Борис Касабов.

Би Ти Ви

Би Ти Ви направи груба грешка като изгони един от най-дългогодишните си кадри, зрителите скочиха на бунт

„Борис Касабов е назначение на Витомир Саръиванов, който пътека направи до шефовете, за да го уреди при тях. Само че с малката подробност, че той няма да бъде назначен на щат, а ще я кара на хонорар, поне в началото. Не знаем дали по този начин Би Ти Ви се опитва да прави някакви икономии, но дори и да е така, ситуацията е направо смешна, да не кажем абсурдна, защото Календеров си вършеше прекрасно работата“, коментират източници от кухнята на медията.

Колегите на Борис Календеров от Би Ти Ви са сащисани, а много от тях били готови да се вдигнат на бунт в защита на спортния журналист. Никой не гледал с добро око на назначението на Касабов, тъй като смятали, че той и Витомир Саръиванов са направили мръсен номер на колегата им.

Борис Календеров остана на улицата

Борис Календеров остана на улицата

Най-бесни обаче се оказаха зрителите, които нададоха рев в интернет форумите и за пореден път заклеймиха Би Ти Ви и управлението й. Запалени спортни фенове пък се зарекоха, че повече няма да си пуснат този канал и за пет минути, а ще се прехвърлят да гледат спорта само и единствено по конкурентната Нова телевизия.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар