След интервюто на Валери: Николета изригна с шокиращи разкрития! (примирието свърши – подробности)

След интервюто на Валери: Николета изригна с шокиращи разкрития! (примирието свърши – подробности)
5 (100%) 2 votes

Николета Лозанова е потресена от това, което сподели Валери Божинов в интервюто си!

Само преди дни Валери Божинов хвърли бомбата с първото си интервю, в което най-накрая се осмели да си каже всичко и да говори за отношенията си с Николета Лозанова.

След като заяви, че е разведен с плеймейтката и то не на сто, а на хиляда процента, футболистът се изцепи, че двамата с Николета никога не са били женени наистина. И тя била най-голямата грешка в живота му, която би променил на драго сърце, ако можеше да върне времето назад.

Николета

Николета Лозанова каза край на търпението и дипломатичността към Валери Божинов

После, за да закове окончателно майката на дъщеря си Никол, Валери се скъса да хвали новата си приятелка Биляна Дол. Той обяви 39-годишната сръбкиня за най-красивата жена, която обаче имала и вътрешно излъчване и чар, а не само външна опаковка.

Думите му вбесиха Николета Лозанова, което е съвсем разбираемо. Този път плеймейтката реши, че примирието и дипломатичността между двамата е била дотук и буквално смаза Валери Божинов с истината, която разкри. И тя е, че бившият й си умира да бъде с дама като нея, но занапред ще трябва да се задоволи с треторазрядна кукличка.

„Тази Биляна Дол може да направи само едно и то е да ми издуха косата“, заявила Николета пред близки приятели, които отлично познават Валери Божинов. Думите й са провокирани от факта, че Дол работи като фризьорка и нищо повече, пише вестник „Всеки ден“.

„Валери може да си говори всичко, но той отлично знае колко пот хвърли, докато ме завоюва и как направи пътека до дома ми. Оттук нататък може само да си мечтае и сънува жена като мен, но надали ще се докосне до някоя на моето ниво. Но нищо – нека поне си спомня какво е да бъдеш с кралица до себе си. Оставям го на обикновените женици и попътен вятър с подухване“, категорично разбила егото на бившия си Николета Лозанова.

И без думите на Николета обаче, самият Валери се изложи повече отколкото някой някога си е позволявал – с множеството откровено селски и просташки чатове с малки котета и последвалата шок снимка на мъжкото му достойнство. Което между другото, хич не е от най-внушителните, които сме виждали.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “След интервюто на Валери: Николета изригна с шокиращи разкрития! (примирието свърши – подробности)”

 1. АЛИСИЯ

  апр. 14. 2016

  ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ-А КАКВО Е НИКИТУ-НИЩО И ПОЛОВИНА,БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ,СНИМКИ С ФОТОШОП,НЕВЗРАЧНА И ЗАТОВА ЗЛОБНА…

 2. maia ryseva

  апр. 15. 2016

  xaxa….trydno se zawoiywa boklyk kato nikoleta…kwa kralica be…mangalke…koito ne te poznawa…toi ne e spal samo s teb….

 3. Eлена

  апр. 16. 2016

  Ха,ха,ха…..,че какво ти е нивото?Образование ли имаш,стил ли?Визията и тя отива с годините на кино,а какво ще ти остане?

Добавете коментар