Пълен обрат: Венета Райкова втрещи Тишо с решението си! (Близките им са сащисани)

Пълен обрат: Венета Райкова втрещи Тишо с решението си! (Близките им са сащисани)
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова втрещи Тишо

Венета Райкова е решила коренно да промени живота си. Блондинката напоследък има доста неприятности, които й се струпаха на главата. Но е решила категорично да внесе ред в нещата си, като първата промяна е да сложи край на брака си с Тишо. Телевизионерката не може да преглъща повече изневерите на съпруга си, на никаква цена. Наглостта на възлюбения й стига дотам, че той вече не се крие с младата си любовница.

Тя демонстративно отивала в индийския му ресторант, като си хапвала на воля, разбира се, без да плаща. Венета Райкова обаче считала под своето достойнство да ходи, за да ги следи и вдига скандали, но близки до семейство не пропускали да я информират какви ги върши мъжа й, пише Слава.

От няколко месеца семейството е в тотална криза и двамата не се поглеждали. От персонала в ресторанта на Тишо разкриват, че той често осъмвал там. Оправдавал се, че има много работа, а съпругата му подготвя втората си книга. За това, че Венета Райкова и Тишо имат пробойни в брака се заговори още миналото лято. Преди няколко години Тишо подаде молба за развод, но нещата се разминаха, а сега „героите” размениха местата си.

Но русокоската се опитваше по всевъзможни начини да прикрие кризата, като качваше щастливи битови снимки от семейни тържества и ваканции из страната. Но на представянето на първата книга на жена си Тишо не бе сред гостите. Венета Райкова намекна наскоро за криза в отношенията им, след като в предаването на Гала представи книгата си „Триумфът на кучките”. Журналистката сподели, че също като героинята си мечтае да се влюби силно, но любовта й да не е предадена, а да намери истинско щастие във връзката.

Венета Райкова пуска снимки с трапези, но се развежда с Тишо

Венета Райкова пуска снимки с трапези, но се развежда с Тишо

Този намек разкри много, а наскоро стана ясно, че нещата между водещата на „Дневниците на Венета” и нейния мъж наистина не вървят. Русата фурия избесняла, след като разбрала, че Тишо дотам изнаглял, че подарил на гаджето си любимия парфюм на съпругата си, която тя обожавала. Тази поредна изцепка й дошла в повече и Венета Райкова окончателно изгонила съпруга си от семейното жилище.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар