Това е жената, разделила Жоро Илиев и Глория!

Това е жената, разделила Жоро Илиев и Глория!
5 (100%) 1 vote

Глория беше голямата слабост на Георги Илиева, докато не се появи друга, по-млада хубавица. Главния сменяше жените често, а съпругата му Мая нямаше дори думата и всичко се разиграваше пред очите ѝ!

Камелия днес е успешна бизнесдама, но имаше време, в което въртеше любов с Жоро Илиев и дори го отне от Глория

Камелия днес е успешна бизнесдама, но имаше време, в което въртеше любов с Жоро Илиев и дори го отне от Глория

Извънбрачната любов между Жоро и примата на попфолка е ясна от години, но подобно на много мъже, и мафиотът се е изкушил от по-младото. Раздялата с Глория става факт след една забивка на Георги Илиев с 21-годишна сервитьорка. Певицата се оказва безкрайно наранена и се оттегля, а шефът на ВИС-2 дори не се опитва да я спре, научи Kliuki.bg.

Младата тогава девойка се казва Камелия и е от Несебър. Тя се запознава с Жоро Илиев по време на негово посещение на заведението, в което работи. Подземният бос бива впечатлен от красотата ѝ и още същата вечер я вкарва в леглото си. Това обаче не се оказва обикновена забивка. Двамата продължават да се виждат и всичко прераства във връзка.

Съпругата на Главния – Мая, била наясно с всичките му изневери. Той даже не ги криел, но тя и не смеела да му каже нещо. Двамата се били разбрали предварително, че бракът им ще бъде отворен. Което е логично, защото надали мъж като Георги Илиев би могъл да бъде моногамен.

Интересното е, че днес Камелия е обвързана с друг мафиот. От година и половина тя се среща с Митьо Очите, който веднага зарязал жена си, когато зърнал Ками в несебърски супермаркет, писа „Ретро“.

Връзката с Жоро Илиев преобръща целия живот на блондинката. Тя отдавна не е сервитьорка, а в момента върти магазин за сувенири. Според слуховете, той е отворен именно благодарение на парите на Главния. Камелия дори живее в апартамент, купен отново от подземния бос. Там двамата са провеждали срещите си, преди Георги да бъде ликвидиран.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар