Шокиращи подробности: Дискотеката на Коцето била поръчана! (Виж от кого и защо)

Шокиращи подробности: Дискотеката на Коцето била поръчана! (Виж от кого и защо)
5 (100%) 2 votes

Истината за дискотеката на Коцето се оказа шокираща

Спецакцията за дрога в дискотека „Плаза” на чалга певеца Коцето не е случайна. Полицаите нахлуха в нощния клуб на певеца, която се намира в Студентски град и попаднаха на солидна находка. Те не само разкриха, че там се пласират наркотици, но и специална ВИП стаичка, където се предлагал скъп наркотик, както и бързи горещи ласки.

Оказа се, че акцията изобщо не е случайна, а поръчана.Топнал ги бащата на 23-годишния Кирил Тодоров, който бе пребит в кръчмата на фолкаджията скоро. Родителят работи в Софийския градски съд и затова предизвикал изненадващата проверка, пише Всеки ден.

Припомняме, че младежът се беше сбил в заведението с пиянска компания. За да не предизвика по-нататъшен сблъсък, охраната на нощния клуб го изгонила навън. На записите от охранителната камера ясно се виждало как Кирил поваля с юмручни удари двама младежи от компанията.

Единият е със счупен нос в болницата, а другия има по-леки наранявания. След което гардовете на „Плаза” го извеждат навън, за да не стане по-опасно меле. Навън обаче Кирил припада и само бързата намеса на националния ни боксьор Кубрат Пулев, който минавал случайно, го спасява от смърт.

Според думите на един от съдържателите на оборотното заведение Кирил Тодоров не за първи път се сбивал.Ден след инцидента адвокатката на младия мъж се обадила в заведението, като поискала да му бъде изплатено обезщетение от двадесет бона заради нанесения бой от охранителите.

От полицията заявиха тогава, че на камерите не се вижда гардовете да са го били. Управителят на заведението също потвърди, че Кирил изобщо не е бил бит, а се е свлякъл сам и си ударил главата. Според родителите на Кирил, сина им не бил извеждан навън, а гардовете са го били с бокс и затова е припаднал.

Коцето ужасен, дискотеката му била поръчана

Коцето ужасен, дискотеката му била поръчана

Версиите са доста противоречиви. „Адвокатката се държа изключително нагло. Тя заплаши, че ако сумата не бъде изплатена, дискотеката ще бъде затворена”, разказал собственика. И заплахата е сторена, а шумната акция на МВР в дискотеката на Константин предизвика доста противоречиви коментари и в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Шокиращи подробности: Дискотеката на Коцето била поръчана! (Виж от кого и защо)”

 1. Кристина

  апр. 14. 2016

  Във всяка една дискотека в страната се продава дрога. Не само в софия. Явно това е някакво отмъщение към коцето. Искат да му навредят на имиджа. Завиждат му. Това е от злоба и завист към да го сринат. Ние българите сме изпълнени със злоба. Завист. Алчност. Коцето е супершозвезда. Готин е. Има хитове. Кариера. Млада жена. Красива. Има пари. Има деца. Искат да му навредят. Това е.

 2. сееш/жънеш

  апр. 15. 2016

  И кой му „завижда“ на този евтин човечец? Преди многоооооооооооо години е бил нещо като певец, сега е едно нищо!! е, освен за това, което се продава в долнопробната му кръчма, която със сигурност трябва да бъде ликвидирана!!, както и другите подобни бардаци

 3. Кристина

  апр. 20. 2016

  Явно някой е искал да натопи коцето. Да навредят на имиджмът му. И да му развалят семейството. И в други градове на страната се продава дрога. И в други дискотеки. Не само в студентски град. Даже и проституция има. Не само дрога. Коцето е готин. Забавен. Шоузвезда.хората пищят като го видят. Кефят се. Земен е. Снима се. Дава автографи. Страхотен е.

 4. Кристина

  апр. 24. 2016

  До каквото сееш жънеш. Явно някой е искал да натопи коцето. Да навредят имиджът му. Да развалят семейството му. И в други градове на страната се продава дрога. И в други дискотеки. Че даже и проституция има. Не само дрога. Коцето е готин. Шоумен. Забавен. Земен. Снима се с хората. Дава автографи.страхотен е коцето.

Добавете коментар