Слави Трифонов хвърли нова бомба в БТВ – връща се срещу рекордна сума

Слави Трифонов хвърли нова бомба в БТВ – връща се срещу рекордна сума
3.8 (76%) 5 votes

Слави Трифонов успя да постигне своето!

Водещият Слави Трифонов май въобще не е имал желание да се мести в Нова телевизията. Срещите му със собственика на телевизията Дидие Щосел са били добре премерен ход, който е дал желания резултат и Дългия остава на настоящото си работно място поне още три години, узна kliuki.bg.

Слави остава в ефира на БТВ

Слави остава в ефира на БТВ

Преговорите за трансфер станаха публично достояние съвсем целенасочено. Слави Трифонов е искал шефовете на БТВ да бъдат наясно, че има желаещи да го притеглят в конкурента медия. Какво са говорили водещият и медийния бос си остава тайна, но вероятно Дългия е отлагал приемането на предложението, за да види реакцията на настоящите си работодатели. И тя не е закъсняла!

Миналата седмица Слави Трифонов се е сдобил с нов договор за още три години. Това са близо 600 предавания, за които шоуменът се е подписал под рекордната сума от 15 милиона лева, т.е. 5 милиона на година. Сумата е доста голяма за родния медиен пазар, но от БТВ са преценили, че не могат да си позволят да се разделят със знакова фигура като Дългия, защото и без това програмата им доста издиша през последно време.

Така водещият с доза хитрост постигна целта си и трансферът в Нова телевизия се отлага. За разлика от него, редица водещи и репортери предпочетоха медията на Дидие Щосел, най-вече заради по-високо заплащане. Такова явно не е предложено на Дългия, който предизвика същинско надцакване за милиони на телевизионния пазар, пише hotarena.net.

Рейтингът на „Шоуто на Слави“ е значително по-нисък от преди години, а предаването се пълни с редица неуспешни формати, компенсиращи изчерпването на сценаристите. Въпреки това Дългия и „Ку-Ку бенд“ са успели да удължат праймтайма на националния канал и шефовете няма как да се разделят с него, най-малкото, защото няма с кого да го заменят. БТВ от няколко години страда от липса на кадри, от която Слави Трифонов извлече максимум дивиденти.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар