Страшен скандал: Разкриха шокиращата измама в „Звездни стажанти“! (истината вбеси зрителите)

Страшен скандал: Разкриха шокиращата измама в „Звездни стажанти“! (истината вбеси зрителите)
4 (80%) 2 votes

В „Звездни стажанти“ нещата не са такива, каквито изглеждат!

Страшен скандал се завихри в шоуто „Звездни стажанти“ след като бе разкрита колосалната измама, която вбеси не само участниците, но и зрителите. Оказа се, че така наречените благотворителни мисии и развиване на бизнес, нямат нищо общо с това, което хората гледат на екрана.

„В това предаване всичко е нагласено. Подкрепа и толеранс получават наглите и същевременно некадърни участници, а останалите – тези, които наистина имат данни, творческа мисъл и изобщо някаква мисъл, биват отхвърляни с лека ръка. Просто, защото не правят шоу. Тук бизнес няма, никой не прави бизнес. Парите за задачите в предаването си текат по съвсем друга линия, останалото е заблуда“, разкрива скандално изгоненият от „Звездни стажанти“ Денди.

Звездни стажанти

Измамата в „Звездни стажанти“ и пробутването на противни за зрителите личности, предизвика масов гняв в интернет

Припомняме, че миналия път позорно си тръгна Пламен Медаров, който очевидно за всички – в това число и за работодателя Стефан Шарлопов, бе саботиран и нарочно изгонен от предаването.

За сметка на това обаче, Шарлопов избра да остави вътре противната на всички певица Рут Колева, която освен злоба и съскане, друго кой знае какво не е показвала пред камерите, масово протестират потребители във Фейсбук.

„Надявахме се поне Стефан Шарлопов да не се върже на явните интриги на Рут Колева и Албена Вулева, които самият той разкри публично, но уви – очевидно е, че всичко е режисирано предварително и правят хората на маймуни, за да им се гледа предаването за рейтинг. Ако трябваше да бъде честна игра, тая грозна змия Рут трябваше да си замине още преди няколко епизода“, не спират да бълват коментари в мрежата.

Тепърва има да видим какво ще става занапред и дали в крайна сметка най-противните на зрителите участници, няма да бъдат избутани и до финала на шоуто. Че и победата да отнесат.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Страшен скандал: Разкриха шокиращата измама в „Звездни стажанти“! (истината вбеси зрителите)”

  1. Ev

    апр. 18. 2016

    Видно е, че предаването е за имиджа на някой друг, а не за честната игра. Пълна порнография се оказа изгонването на Пламен Медаров. Две ПРОСТАЧКИ показаха, че с простотия се върви напред. Рут Колева е едно самовлюбено лайно. Незнайно за каква се взема, но е пълна ОТВРАТ. Достойна приятелка и е вулева. Две жалки подобия на жени, които само съскат. Вдигат само шум . Жалкото е , че Шарлопов предпочете тези двете интригантки и показа, че е там не за шоуто.
    Няма нито едно шоу, което да накара зрителя да повярва , че играта е честна. Разни измислени правила, нагодени за определен човек и разни измислени участници, които попълват всички дупки на измислени предавания.

Добавете коментар