Скандал: Любен Дилов – син поиска главата на Ицо Хазарта

Скандал: Любен Дилов – син поиска главата на Ицо Хазарта
5 (100%) 1 vote

Ицо Хазарта получи неочакван удар от своя колега в „България търси талант“ Любен Дилов!

Любен Дилов - син не иска Ицо Хазарта в България търси талант"

Любен Дилов – син не иска Ицо Хазарта в България търси талант“

Най-популярното шоу в родния ефир към момента е арена на множество конфликти. Поредният такъв дойде между членовете на журито Любен Дилов – син и Ицо Хазарта. Оказва се, че първият от самото начало не е искал рапъра в комисията по оценяване на участниците, но решението е било взето от продуцентския екип. Върхът за писателя обаче дошъл, когато видял как Ицо му се подиграва по време на гостуването си в „Шоуто на Слави“, научи Kliuki.bg.

Тогава самият Слави Трифонов пръв иронизира Любен Дилов за начина му на изказ и това, че не му се разбира какво говори. Хазарта обаче, вместо да защити колегата си, влезе в тона на Дългия и на практика потвърди, че сценаристът говори доста неясно.

Лошото отношение на Любен Дилов към рапъра обаче е започнало още от самото начало на шоуто. Той не разбирал какво прави Ицо в комисията, при положение че няма никакъв талант. Политикът не признавал хип-хоп музиката за вид музика и съответно презирал изпълнителите ѝ.

Говори се, че от самото начало Дилов – син бил против повечето решения на Ицо Хазарта. Той го смятал за абсолютно невеж и неможещ да има адекватни преценки за това кой да продължава и кой – не.

Според последните слухове, Любен не издържал и поискал от продуцентите да освободят рапъра от журито. Било му обяснено обаче, че това не може да стане, тъй като няма реална причина да бъде направено, каквато имаше миналата година с Беновска.

Счита се, че Любен Дилов – син е бесен на Ицо Хазарта заради допускането на Маджун до полуфиналите. Писателят и сценарист бил възмутен заради това, че 15-годишният рапър е заел мястото на човек с истински талант. Решението е плод именно по настояване на Ицо.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар