Славена Вътова в шок и ужас: Какво се случва с мен, по дяволите?

Славена Вътова в шок и ужас: Какво се случва с мен, по дяволите?
3.8 (75%) 4 votes

Славена Вътова все още изпитва огромни здравословни проблеми след раждането на Ема!

Славена Вътова изживява тежък период, тя въобще не е щастлива в ролята си на домакиня

Славена Вътова изживява тежък период, тя изобщо не е щастлива в ролята си на домакиня

Мис България 2006 не може да спре да пълнее. Откакто е родила малката си дъщеричка, Славена Вътова просто е неузнаваема, твърдят повечето ѝ познати. Красивата иначе шуменска дама се надявала, че бременността няма да се окаже толкова фатална за фигурата ѝ, но уви.

„Знаех, че ще наддам по време на бременността, но не очаквах да продължа да пълнея след това. По дяволите, какво да направя за връщане на предишната си визия?!“ – вайкала се Славена Вътова пред близките си.

Въпреки че голямата ѝ мечта стана факт и вече е майка, миската не била щастлива с този си живот. Грижите по Ема я съсипвали, а мъжът ѝ изобщо не помагал. Напротив, той по цял ден отсъствал и се прибирал късно. Както е известно, Юлиян Цолов е избраникът на Славена Вътова.

„Тя е нещастна, защото е амбициозна и изискана дама. Иска много повече от живот от това да сменя памперси.“ – разкриват запознати.

Според слуховете, тя вече била почнала да опитва да отслабне, но не се получавало. Тренирала вкъщи и избягвала определени храни, но теглото ѝ не се смъквало. Затова вече се чудела какво се случва с нея.

Дори се говори, че развалената ѝ фигура влияела негативно на брака ѝ. Юлиян все повече избягвал да си ляга с жена си, понеже вече не го привличала така. Той самият ѝ предложил да започне диета, което я наранило, но било неизбежно, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че Славена Вътова от 10 години насам се счита не само за една от най-красивите българки, но и за една от най-интелигентните. Именно заради това тя набра популярност и се запази като звезда във времето. Нещо, което доста от другите миски не успяха да постигнат и в момента тънат в забрава.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Славена Вътова в шок и ужас: Какво се случва с мен, по дяволите?”

 1. Dimitrova

  апр. 16. 2016

  Милен Георгиев в шок и ужас: Какво се случва с мен, по дяволите? Нито мога да пиша, нито мога добре да фантазирам. нито съм добър журналист. Айайайай…..

 2. Werry

  апр. 16. 2016

  Юлиян в шок и ужас…Какво става с мен по дяволите, взех си красива жена, но виждам, че дори и дебела пак е красавица, а аз дори и слаб пак си оставам дърт грозник…Ай Ай Ай… Ами като отслабне какво ще правя… Като свърша парите ще си потърси друг, по-млад, по -красив и по-богат, и ще е права, Ай Ай. Щото аз съм един затворник с големи претенЗии….

 3. Dimitrova

  апр. 16. 2016

  Славена Вътова е изключително слаба след раждането и е повече от женствена и привлекателна млада жена. Участва в предаването Черешката на тортата само пред месец. Ние зрителите на телевизонните формати, както и читателите на Интернет медиите не идваме от Каспичан или от някое малко село на югоизточна България,където медиите не съществуват за обикновените земеделски хора. Ние сме от столицата на България и претендираме, че сме образовани, широкоскроени хора, които уважават избора на едно момиче и една момче за брак – дори с малко или много килограми, ако има такива. Килограмите не са важни за едно хармонично образовано и интелигентно семейство. В тези тип семейства съществува друга ценностна система.

 4. Dimitrova

  апр. 16. 2016

  Славена Вътова участва и в друго телевизионно предаване – гостува при Гала в последните месеци, в което демонстрира невероятни домакински умения, респект към мъжа си и невероятно хармоничен семеен живот. Като жена на зряла възрастр аз мога да се радвам да видя една млада жена с невероятен усет към домашния семеен живот. По-често пишете з аположителните й качества. Има какво другите млади жени в България да се учат от нея и да взимат нейния пример в много отношения.

 5. Dimitrova

  апр. 16. 2016

  Славена Вътова участва и в трето прдаване тази година – с Башар Рахал. И очите ми ясно виждат една и съща физическа и морална форма на тази млада жена – невероятно слаба, невероятно чаровна и невероятно харизматична.

Добавете коментар