Срамно разкритие за Магда шокира обществеността!

Срамно разкритие за Магда шокира обществеността!
4.8 (95%) 4 votes

Магда се оказа с доста пиперливо минало, което малцина са очаквали!

Магда е неустоима, но и тя има срамни тайни

Магда е неустоима, но и тя има срамни тайни

Красавицата Магда от години търси истинската любов, но намира само разочарования. Певицата понася удар след удар и един от тях се е състоял преди 4 години. Тогава тя все още е била любовница на Красьо Черния, но това ѝ се е върнало тъпкано. Разюзденият живот на бизнесмена се е отразил пагубно на фолк дивата, тъй като той я заразил със срамни въшки, съобщи „Уикенд“.

Въпреки че случката е стара, тя излиза наяве едва сега, когато Магда и Красьо вече не делят едно легло. Очевидци са разкрили, че през 2012 г. са видели двойката да посещава лекарски кабинет, а от разговора им преди това станало ясно, че проблемът е свързан със срамни въшки, научи Kliuki.bg.

Магда била толкова бясна на Черния тогава, че дори за известно време го напуснала. Тя била потресена не само от въшките, а най-вече от това, че те доказвали, че той ѝ е изневерил. Със седмици певицата се борела с коварните гадинки, като приложила лечение върху себе си и дори направила пълно почистване у дома.

Красимир обаче показал своенравния си характер и обвинил за случилото се Магда. Той я изкарал едва ли не лека жена, която е склонна да си ляга със случайни мъже, и то без да се пази.

Въпреки наглед не чак толкова сериозния проблем, има голяма вероятност краят между тях да е дошъл именно поради подобни причини. Магда започнала да се страхува, че кръшкането на Красьо един ден може да ѝ донесе много по-тежък проблем от здравен характер. Тя откровено почнала да се притеснява да си ляга с него и така постепенно двамата се отчуждили.

Като основна причина за краха между звездната двойка се счита нежеланието на Черния да има дете от нея, докато Магда, която вече е на 32 г., искала да стане майка. Малките неща обаче често се оказват най-големият проблем в една връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Срамно разкритие за Магда шокира обществеността!”

 1. Кристина

  апр. 16. 2016

  Това е ужасно
  Магда е страхотна певица. Браво.

 2. Косьо Самоковеца

  апр. 16. 2016

  Да си обръсне шундрата, няма къде да виреят пичките въшленца, че ако някой й я олиже, ще му напълни устата!

Добавете коментар