Край с примирието: Марта Вачкова обяви какво иска да направи със Слави Трифонов!

Край с примирието: Марта Вачкова обяви какво иска да направи със Слави Трифонов!
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов отново си навлече гнева на Марта Вачкова, войната избухна за втори път!

Марта Вачкова пак се разсърди на Слави Трифонов, този път може и да е фатално

Марта Вачкова пак се разсърди на Слави Трифонов, този път може и да е фатално

Години наред Мартина се сърдеше на Дългия заради подигравките в шоуто му, касаещи килограмите ѝ. Щерката на Григор Вачков отдавна показа, че когато се отнася до теглото ѝ и цялостната ѝ визия, е особено докачлива. Затова тя се е обидила много жестоко от излъченото издание на „Шоуто на Слави“ в последния понеделник, научи екипът на Kliuki.bg.

Тогава самият Слави Трифонов не обиди Марта Вачкова, а го стори екипът му, но е ясно кой стои зад всичко в предаването. Когато стана дума за Цецка Цачева, бе намесено и името на звездата от „Каналето“, което я е обидило жестоко.

„Цецка Цачева е нещо средно между Луи XIV и…“ – започна Дългия. Китаристът Иван тогава се намеси с „… и Марта Вачкова“. Цялата зала се разсмя и това се оказа повод за нова война между Мартина и Слави.

Очевидно в случая беше, че Марта Вачкова отново стана обект на подигравки за визията си. В шоуто се имаше предвид, че наподобява по външните си белези Цецка Цачева, към която бе насочена и основната гавра.

Мартина е побесняла веднага щом е изгледала предаването. Тя се зарекла, че Слави Трифонов ще си плати за това, че не спира да се подиграва с теглото ѝ. Дори обявила пред близки, че много се надява един ден да попаднат заедно в телевизионно интервю, за да му каже в ефир какво мисли за него.

Припомняме, че Марта Вачкова тъкмо беше простила на Слави Трифонов и от няколко месеца двамата бяха в примирие. Като главна причина се считаше актьорът Краси Радков, който работи при Дългия, но е и много близък приятел с актрисата. Този път обаче и той най-вероятно няма да може да ги сдобри.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар