Любо Киров се предаде: Аз съм обречен!

Любо Киров се предаде: Аз съм обречен!
5 (100%) 2 votes

Любо Киров счита, че няма шанс някога да се обвърже по-сериозно, а за семейство и дума не може да става!

Любо Киров смята, че е обречен на самота

Любо Киров смята, че е обречен на самота

Изпълнителят на „Знам“ от години се чувства самотен, макар че опитва да го скрие от всички. Той вече спрял да се надява, че някога ще намери истинската любов и ще има свое дете. Любо Киров дори се обвинявал, че просто с него не можело да се живее и че има някаква зла карма, която го е обрекла на самота, научи Kliuki.bg.

„Дори домашните си любимци уморих. Рибките ми умряха, папагалът ми избяга… Не мога да задържа никого в живота си.“ – вайкал се бившият вокалист на „ТЕ“.

Наскоро той си бил взел куче, за да му прави компания у дома, надявайки се че него няма да го сполети същата участ като останалите животни, минали през жилището му. Затова певецът го разхождал изключително внимателно и постоянно се грижел за комфорта му.

Слуховете често свързват Любо Киров с авантюри не само с доста хубави жени, но и с мъже. Затова се говори, че именно тази е причината да не е направил още семейство. Според мнозина, той се лутал между два бряга, а така трудно можел да се ожени.

Любо обаче е забивал много от родните ни красавици, затова за него може да се каже, че е един от плейбойте на страната ни. Най-известната му авантюра е с приятелката му Мария Илиева, с която многократно е бил свързван като неин любовник. Двамата никога не са признавали публично, но е почти сигурно, че са си лягали заедно.

Бившият ментор в X Factor обаче така и не успя да намери онази жена, която да му роди дете. Той твърди, че една от причините е именно неговата разпиляност и инат.

„С мен се живее изключително тежко, трябват ти страхотни нерви.“ – признава Любо Киров.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар