Райна побесня: Пилето взе фатално решение, което шокира! (Коцето тръгна да я спасява)

Райна побесня: Пилето взе фатално решение, което шокира! (Коцето тръгна да я спасява)
4.2 (83.33%) 6 votes

Райна взе шокиращо за всички решение, а Коцето показа, че тя все още не му е безразлична!

Македонката Райна безспорно е една от най-чепатите и своенравни изпълнителки в компанията на Митко Димитров. От всички „пиленца“ в Пайнер, само тя си позволява да говори директно и да се противопоставя на несправедливостите, които среща по пътя си.

Така се случи и сега, когато Райна побесня заради избирателното отношение към певиците в компанията и фактът, че от известно време насам, нейните участия не се рекламират в телевизията на Пайнера, за разлика от тези на останалите певачки.

Райна

Райна изригна бясна, а Коцето доказа, че още държи на нея

Райна търпяла доста време, но накрая не издържала и повдигнала въпроса пред шефа си. Нещо повече – в яда си, тя дори внезапно решила да последва примера на колежките си Андреа и Камелия, и да си вдигне чукалата от Пайнер. Решение, което бившият й любим – Коцето, намерил за абсолютно прибързано и хукнал да „спасява“ Райна като й налее разум и търпение в главата.

„Вярно е, че Райнето някак си остава на заден план пред Галена, Анелия, Преслава, Емилия и всички останали. Но пък и тя самата хич не се раздава особено, ако трябва да сме честни. Райна си живее живота и се скъсва от пътувания по света, вместо да бълва нови песни и клипове като Галена например. Затова и Митко Димитров някак си не й обръща толкова внимание, просто разчита повече на останалите“, разкриват хора от обкръжението на Райна.

Инатата македонка обаче все повече се дразнела от факта, че в Пайнер не мерят с един аршин и в гнева си заплашила да напусне. „Ако не друго, то поне всички разбраха, че Константин още държи на нея като на близък човек. Защото той беше първият, който заряза собствените си ядове покрай дискотеката и тръгна да я вразумява. Той не иска и да чуе, че ще напуска Пайнер, защото е убеден, че тя няма подкрепата на Андреа зад гърба си и подобно действие ще провали кариерата й“, коментират авери на Коцето.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Райна побесня: Пилето взе фатално решение, което шокира! (Коцето тръгна да я спасява)”

 1. Кристина

  апр. 19. 2016

  Райна това е неразумно решение. Нямаш спонсори зад гърба си.

 2. Надежда Иванова

  апр. 19. 2016

  НЕ пишете глупости. ВСЯКА ГОДИНА СИ ПОЗВОЛЯВА ПО ЕДНА ЕКСКУРЗИЯ И ЗА 20 ДНИ Я ПРАВЯТ И ПРОСТИТУТКА И КАКВА ЛИ НЕ. НО ТЯ Е МНОГО ЗАБАВНА И ЗНАЕ КАВО ИСКА ДА ПОСЕТИ И ЗАТОВА ЗЛОБЕЯТ ВСИЧКИ. А НЕ Е ЛИ ИСТИНА,ЧЕ В ПАЙНЕР ОСВЕН ПРЕСЛАВА, ГАЛЕНА ,АНЕЛИЯ,ЕМИЛИЯ,ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА ДРУГИТЕ ПЕВИЦИ НЕ СА НА ПОЧИТ, А НЕ РАЗБИРАТ ЛИ ,ЧЕ НИ ВТРЪСНАХА ТЕЗИ ФАВОРИТКИ?

 3. Кристина

  апр. 20. 2016

  Как така ще напуска пайнер. Тя няма спонссори зад гърба си. Нито фирма. Тя прави хитове във пайнер.и е истинска актриса. Райна.

Добавете коментар