Обрат: Неочакван разрив между Иван Христов и Ирина! (тя не може да повярва какво й сервира)

Обрат: Неочакван разрив между Иван Христов и Ирина! (тя не може да повярва какво й сервира)
4.4 (88.89%) 9 votes

Иван Христов и Ирина Тенчева живееха като Ромео и Жулиета от години, но ето, че разривът в отношенията им настъпи!

Семейството на Иван Христов и Ирина Тенчева години наред бе сочено за пример и за истинска любов. Нищо, че и до днес голяма част от обществото не одобрява и не може да приеме връзката им, изградена върху нещастието на бившата жена на продуцента Вихра Петрова.

Въпреки това обаче, Иван и Ирина постоянно доказваха, че когато две сродни души се открият, нищо не е в състояние да им попречи да са заедно. Е, пълна идилия обаче няма и ето, че и в дома на влюбените гълъбчета настъпи разрив.

Иван Христов

Иван Христов за първи път в разрез с половинката си Ирина Тенчева

Причината за гнева на Иван Христов, който изригнал бесен срещу половинката си, е решението й да покаже малкия им син Самуил пред цяла България. Припомняме, че детето бе усърдно крито още от раждането му и двамата никога не си позволяваха да разкрият дори очичките му пред света.

Преди дни обаче Ирина Тенчева явно промени мнението си, защото пусна снимка на Самуил, който вече е пораснал и дори самичък стои изправен на крачетата си. Малкият е облечен изцяло в летни дрешки, а майка му не крие възхищението и щастието си от това колко бързо расте детето й.

И макар че коментарите под фотото са изцяло позитивни и дори твърде хвалебствени, Иван Христов не на шега се разгневил на жена си. Продуцентът доста си е изпатил от медийното внимание през годините и започнал да вярва в суеверия. Щом разбрал, че хиляди хора гледат детето му – кой с добри, кой с лоши очи, той вдигнал зверски скандал на Ирина Тенчева, разкриха близки до тях източници.

Снимката на малкия сладур стана повод за кавгата на родителите му

Снимката на малкия сладур стана повод за кавгата на родителите му

Тя пък от своя страна изобщо не се поколебала да отвърне и разривът станал пълен. „Ирина е жена с достойнство и собствена воля. Тя не може да стои и да търпи половинката й да се налага в живота и бита им, а тя просто да слуша и да кима с глава. Затова и веднага скастри Иван, но може би трябваше да изчака бурята да отмине, за да не задълбава допълнително проблема“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар