На ръба: Нещо ужасно се случи с Башар Рахал! (Виж какво го сполетя)

На ръба: Нещо ужасно се случи с Башар Рахал! (Виж какво го сполетя)
5 (100%) 1 vote

Башар Рахал изпадна в безизходица

Башар Рахал е на ръба на фалита. Актьорът вече не знае какво да предприеме, за да излезе от патовата ситуация. Той обаче продължава да го раздава баровец и да не се залавя за роли, които му носят малко дивиденти. Затова и масово отказвал участия в театъра, които не спират да му предлагат, дивят му се колеги.

Той остана почти без никакви ангажименти, но продължава избирателно да си подбира работата. Единственият му източник на доходи се оказва предаването „Лотария България”, което ливанеца води по Би Ти Ви. Оттам той получава жълти стотинки и едвам свързвал двата края. Затова предприел драстичната крачка и заминал в къщата си на село. Там харчовете му са в пъти по-ниски, а и все нещо има какво да върши из двора, за да си убива времето.

Последната роля на актьора бе в телевизионния филм „ХIА”, който бе продуциран от Би Ти Ви. Негова партньорка на екран бе Яна Маринова. Оттогава той не е участвал нито във филм, нито в киното, нито в театъра. Добри пари вадеше и като играеше в чужди продукции, които се снимат на българска територия, пише Всеки ден.

Макар ролите му да са малки, доходите били повече от добри. Но в последно време чуждоезиков филм не се е снимал у нас. Затова артиста не може да се уреди с подобен сладък ангажимент, но пък е в очакване. Не се правят и телевизионни сериали, които също биха били добро поприще за него. Категорично отказвал да играе в театрални постановки. „Само да търча насам-натам за жълти стотинки, изобщо не искам”, дърпал се Башар Рахал, въпреки че имал куп оферти.Но театъра оставала територията, която той избягва като попарен.

Повечето актьори у нас поддържат добра кариера именно с участие в театрални постановки. Там хонорарите се ниски, но пък са редовни и работата е сравнително постоянна. Ливанецът бил приятел с Асен Блатечки, Юлиян Вергов, Захари Бахаров и Владо Карамазов, които също работили по различни театрални проекти и му предлагали участия. Но Бахар Рахал бил неумолим, отказвал и на тях да се трепе за лудо.

Башар Рахал

Башар Рахал е на ръба на финансова криза

„Баровец! В тези трудни времена човек не трябва да избира, защото после да не подбира. За какъв се мисли и на него времето ще му изтече, и тогава ще остане съвсем на сухо”, корели го зад гърба му от арт гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар