Не е за вярване! Юксел Кадриев замени богато гадже с реплика!

Не е за вярване! Юксел Кадриев замени богато гадже с реплика!
5 (100%) 2 votes

Юксел Кадриев пак е на крилете на любовта

Юксел Кадриев смени русокосата красавица с ново гадже. Новинарят преживява бурна любовна афера с чисто нова любовница, твърдят близки до водещия на новините. Тя била репортерка, която наскоро постъпила на работа в Би Ти Ви. Девойчето е с цели дванадесет години по-млада от него, но Юксел Кадриев бил тотално запленен от чара й. Според колеги тя напълно приличала на бившата му съпруга, оперната певица Бонка на млади години.

Телевизионният водещ е загърбил любовния си романс с дългокраката блондинка, с която парараци го щракнаха да вечеря в тузарски столичен ресторант. Тя се оказала омъжена жена и била поставена пред избор. След като тайната й свалка с водещия на новините станала медийно достояние, била принудена да избира. Разбира се, предпочела луксозния си живот с богатия си съпруг, вместо да е с не толкова финансово заможния Юксел Кадриев.

Припомняме, че тогава звездата на Би Ти Ви бе засечен с дългокраката хубавица в елитен столичен ресторант, в близост до жилището му в квартал „Борово”. Тогава Кадриев изобщо не се притесни, че се показва на публично място с въпросното богато гадже. В ресторанта бе пълно с негови познати и куп светски персони, но телевизионния водещ невъзмутимо показа новата си половинка. Красавицата на журналиста бе изваяна като скъпо бижу, над което се са потрудили куп професионалисти.

Тя приличаше на силиконова кукла, а поведението и държането й бе като на обиграна кокетка, разкриват от обкръжението на Кадриев.Той я бе заменил с предишното си гадже, млада брюнетка с естествено излъчване. Двамата с тъмнокоската бяха заедно близо година заедно, след което се разделиха. После Юксел Кадриев запълни дългите си самотни нощи с въпросната излъскана дългокрака чаровница. Но след скандала и тя го заряза. Той също дълго не близа рани и се втурна към поредното завоевание.

Юксел Кадриев залитна по реплика на бившата си съпруга

Юксел Кадриев залитна по реплика на бившата си съпруга

Според запознати Юксел Кадриев бил напълно увлечен по новата си тръпка, вероятно заради очевадната прилика с екс съпругата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар