Мегаскандал: Виж кои си тръгват и кои остават в „Звездни стажанти“ до края! (зрителите в шок)

Мегаскандал: Виж кои си тръгват и кои остават в „Звездни стажанти“ до края! (зрителите в шок)
5 (100%) 2 votes

Предаването „Звездни стажанти“ успя тотално да разгневи и разочарова зрителите си!

Страшно разочарование за зрителите си донесе новото предаване „Звездни стажанти“ по Нова телевизия. Продуцентите хвърлиха много сили и вяра в успеха на шоуто, събрало в себе си някои от най-известните личности у нас, но за жалост претърпяха пълен крах.

Защото публиката изригна срещу явната измама и предрешеност на сценария, по който бизнесменът Стефан Шарлопов трябва да уволнява стажантите един по един, докато остане големият финалист.

Звездни стажанти

„Звездни стажанти“ тотално разочарова зрителите си с явната измама, която ще видим на финала на шоуто

Е, само преди часове изтече супер стандална информация от кухнята на медията, която потресе зрителите. Защото се оказа, че на големия финал ще останат не кои да е, а противната на всички Рут Колева и сълзливата Марта Вачкова. Да, новината е напълно потвърдена и гарантирана.

Двете ще получат подкрепата на Стефан Шарлопов, защото такава е била идеята на продуцентите още от началото. До финала на шоуто „Звездни стажанти“ ще останат и рапърът 100 Кила, любимецът Тити Папазов и Юлиян Константинов.

Зрителите нададоха вой до небесата след като се разбра, че най-обичаното лице в шоуто Алекс Сърчаджиева ще бъде уволнена от Шарлопов. Тя обаче никак няма да съжалява, защото отдавна вече й е омръзнало от всеобщото кудкудякане на дамите в отбора й.

Без да го очакваме, Стефан Шарлопов ще уволни и уж голямата си любимка Албена Вулева, която ще стане поредната жертва на заговор. От предаването ще отпадне и Петя Буюклиева, но за разлика от колежките си, тя поне ще се задържи почти до самия финал на шоуто.

Другата любопитна информация е, че Тити Папазов също ще премине в отбора на жените в „Звездни стажанти“ като това ще бъде идея на Шарлопов. Тити обаче няма да се спече и шашне, а ще даде всичко от себе си, както го е правил винаги досега.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар