Жестоката истина за Любен Дилов – син!

Жестоката истина за Любен Дилов – син!
5 (100%) 2 votes

Любен Дилов – син е една противоречива лчност, която невинаги може да се хареса на всекиго. За това говори и работата му в „България търси талант“!

Това е писателят Любен Дилов - син

Това е Любен Дилов – син

Една от участничките в шоуто неволни успя да разкрие начина, по който Любен Дилов – син оценява кандидатите. Оказва се, че политикът не гледа особено много таланта на самия състезател, а това дали на него му допада чисто като човек. Нещо повече, писателят дори бил способен да каже „Не“ на някого само защото не му харесва визуално, научи Kliuki.bg.

Точно такъв е случаят с 31-годишната Антония Дерменджиева от гр. Сливен. Тя не се понрави на Любен Дилов – син още с появата си на сцената на „България търси талант“. Затова не е случайно, че той бе единственият, който не приветства изпълнението ѝ на песен на Селин Дион и не ѝ даде положителен отговор. Причината обаче е шокираща. Сценаристът не харесвал закръглени хора и особено жени. Той смятал, че такива хора нямат място в шоу по телевизията.

Антония е именно такава и дори всички от журито директно ѝ го казаха. Асен Блатечки заяви, че има контраст между визията и пеенето ѝ. Въпреки че актьорът не спомена за външния ѝ вид, а за облеклото ѝ, стана ясно, че има предвид цялостната ѝ визия. Михаела Филева направи същото.

Любен Дилов – син обаче, за разлика от колегите си, много се влияел от това как изглеждат участниците. Към децата бил най-положително настроен, тъй като му били много сладки и трудно можел лице в лице да ги отстрани. Към добре изглеждащи мъже също се отнасял добре. Красивите жени пък ги боготворял. Когато видел по-пълен човек обаче, той директно не го харесвал.

Според някои слухове, Любен изпитвал ненавист към закръглени хора заради премеждие с такъв човек в миналото. Като дете той бил много затворен и по-едрите деца понякога го биели, гласи клюката.

В случая с Антония Дерменджиева се говори, че Дилов – младши даже настоявал певицата да не бъде допусната до полуфиналите, но останалите трима от журито застанали зад нея и той се видял принуден да се съгласи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар