Сашо Кадиев обезумя: Виж кой вбеси до полуда сина на Катето!

Сашо Кадиев обезумя: Виж кой вбеси до полуда сина на Катето!
5 (100%) 1 vote

Рейтингът на „Преди обед“ пада рязко и това съсипва Сашо Кадиев. От два дни насам водещият не е на себе си!

Светлозар Желев срази Сашо Кадиев и всички от "Преди обед"

Светлозар Желев срази Сашо Кадиев и всички от „Преди обед“

Светлозар Желев се оказа шокиращо лош избор за гост – коментатор в „Преди обед“. Заради него предаването масово губи зрители и от два дни е с понижен рейтинг, научи Kliuki.bg. Директорът на Националния център на книгата събра почти всички негативи на зрителите и това може да се види ясно във Facebook, където днес не спират да валят критики към него.

Случващото се изкарало от равновесие Сашо Кадиев, който бил обезумял от коментарите на госта и дори поискал да бъде сменен. Водещият реагирал така, тъй като при добър рейтинг понякога той и колежката му Деси Стоянова получавали бонуси към заплатата си, но заради Желев сега се очертава да не вземат и стотинка над договореното.

Още вчера коментарите на Светлозар не се възприеха добре от зрителите и това стана причина днес много от тях да подминат предаването в телевизионния ефир. Тези от тях обаче, които все пак отново се довериха на Би Ти Ви в сутрешния делник, са останали потресени и възмутени от единия от коментаторите.

Тази сутрин той предизвика масово негодувание сред зрителите с изказването си за определен период от българската история. Светлозар, който по образование е историк, заяви съвсем сериозно, че случилото се между края на 14-ти и 19-ти век не може в никакъв случай да се нарече робство. Според него, в Османската империя е имало присъствие, владичество и робство. В европейската ѝ част обаче можело да става дума само за османско владичество.

Думите на историка докараха много от зрителите до истински ужас и те веднага се обявиха против него. Сашо Кадиев хитро отклони темата, но и това много не помогна, защото и на други теми Желев събра доста негативи.

Договорът с него обаче е до петък и надали от „Преди обед“ ще искат да му плащат неустойка. Затова най-вероятно той ще продължи участието си в предаването и в следващите три дни. За Сашо Кадиев остава разочарованието от изпуснатия бонус през тази седмица.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар