Виктор Калев изригна: Договорът ми със Слави изтече, вече мога да говоря! (разкритията му втрещиха всички)

Виктор Калев изригна: Договорът ми със Слави изтече, вече мога да говоря! (разкритията му втрещиха всички)
5 (100%) 3 votes

Виктор Калев се разделя със Слави Трифонов след цели 12 години съвместна работа!

След толкова писания и слухове – ще ли да се връща Виктор Калев при Слави Трифонов, или не, истината най-после бе оповестена официално. А тя е, че договорът на актьора с „Шоуто на Слави“ приключва идната седмица и той няма да бъде подновен.

Решението е на самия Виктор Калев, но и на работодателя му Слави Трифонов, който също искал двамата да поемат по различни пътища. Още повече, защото от доста време насам имат големи разногласия, разкриха източници от кухнята на шоуто.

Слави Трифонов

Слави Трифонов и Виктор Калев се разделят окончателно

Самият Виктор Калев се успокоил, че вече е свободен и развързал езика си, защото вече нищо не дължи на Слави Трифонов. „Договорът ми със Слави изтече и сега мога да говоря и да кажа това, което мисля. А то е, че ще помня работата си в екипа с много хубави спомени, както и с конфликти – навсякъде е така. Не искам обаче да продължавам да „робувам“ на някого, а оттук нататък ще се заема със собствената си кариера и ще вървя по своя си път – така, както сам преценя“, разкрива Виктор Калев.

Една от основните причини за скандалите му със Слави Трифонов тръгнали тогава, когато актьорът приел да подкрепи кампания на ГЕРБ и да участва като комик в тяхно мероприятие. Тогава Дългия, който е отявлен противник на Бойко Борисов и партията му, не се стърпял и направил на бъз и коприва подчинения си.

„Не стига, че ми крещя и изрече такива думи, че за малко да тегля майните на всичко и да си платя неустойките по договора, за да изчезна веднага, ами имаше и още нещо. Актьорите не можем да поемаме странични ангажименти без позволението на Слави Трифонов. При нас нещата са досущ като в Пайнер – изпращат ни някъде, а после трябва да дадем 60 процента от хонорара за участието си на шефа. Ами не е честно това и оттук насетне искам да работя само за себе си и своя си джоб“, категоричен е Калев.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар