The Sun гръмна след раздялата на Гришо и Никол! (ето защо Шерцингер натири нашенеца като мръсно коте)

The Sun гръмна след раздялата на Гришо и Никол! (ето защо Шерцингер натири нашенеца като мръсно коте)
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер и Григор Димитров са вече разделени, но начинът е повече от скандален!

Григор Димитров не се порадва дълго на прелестите на една от най-желаните жени в света – изкусителната Никол Шерцингер. Доста по-голямата от него певица го заряза повече от брутално, гръмна след краха на двойката The Sun.

Оказа се, че Никол Шерцингер окончателно приключила отношенията си с Григор Димитров преди около седмица, при това с чутовен скандал. От известно време насам певицата проявявала сериозни мераци за семейство и деца, но младият хасковлия се опъвал.

Григор Димитров

Григор Димитров с пореден провал в любовта – звездата Никол Шерцингер го паряса

В крайна сметка двамата провели уж спокоен разговор, който приключил с крясъци от страна на смуглата красавица и размахан пръст, с който посочила на Гришо къде е вратата на дома й.

„Никол беше с Григор Димитров от миналия ноември и не може да се каже, че връзката им е била продължителна и стабилна. Въпреки това обаче, тя вече се опари от дългото съжителство с Люис Хамилтън, с когото така и не успя да стигне до край. Затова сега реши да не губи време, а да провери как стоят нещата още на началната си фаза. Отказът на Гришо я вбеси и двамата приключиха. Жалко само, че след такъв скандал е малко вероятно да стоплят пак отношенията си“, издават достоверни източници пред западната медия.

В България пък „загрижени“ потребители моментално побързаха да набръчкат Григор Димитров и да му натякнат, че не е трябвало да оставя свястно момиче като Мария Шарапова заради някаква си застаряваща певачка.

От щаба на самия Гришо все още коментари няма, затова не е ясно как приема случилото се самият той. Ако вярваме на информацията, че е бил лудо влюбен в Шерцингер обаче, то по всяка вероятност Григор Димитров в момента е съсипан и ближе раните си. Е, поне го прави на красиви и скъпи места…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар