Силвия хвърли в лицето на Влади Въргала най-тежката истина!

Силвия хвърли в лицето на Влади Въргала най-тежката истина!
4.7 (93.33%) 3 votes

Влади Въргала бе обвинен в най-лошото от жена си, тя го разкъса от нови критики!

Влади Въргала получи нов удар от възлюбената си Силвия

Влади Въргала получи нов удар от възлюбената си Силвия

Въпреки че Силвия никога не е била материален човек и не е от жените, които определят мъжа по джоба му, дори и на нея вече ѝ дошло в повече, след като несигурното финансово положение на съпруга ѝ е повлияло на образованието на сина им, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че поредните дългове на Влади Въргала са повлияли пагубно на следването на сина му в Лондон. Както е известно, Виктор се завърна от английската столица след година там, а причината е финансова. Стипендията, отпусната му от университета, му е стигала едва за покриване на битовите нужди, но паралелно с това е имало много такси, които той просто не е могъл да покрие.

В момента младежът вече е студент в НБУ в София, но връщането му в България се възприело тежко от Силвия, която веднага обвинила мъжа си за случилото се. Тя била бясна от поредните заеми, които той взел от приятели, за да финансира пиесата „Червената и черната“.

„Ти не си отговорен баща и не можем да разчитаме на теб…“ – нападнала Силвия своя съпруг.

Припомняме, че драмата на Влади Въргала с парите едва не предизвика край на брака му. Победата на актьора във „ВИП Брадър 2014“ обаче и огромният хонорар, който прибра от участието си там, го спаси от развод тогава. Сега обаче той отново се озовал в безпарична ситуация и се наложило приятели да му помагат. Това за пореден път вбесило жена му.

„Силвето много преживя в този брак. Тя никога не е искала Влади да бъде богаташ, но когато започна да се отразява всичко това и на децата им, няма как да прости. Ясно е, че Вики се върна от Англия заради баща си.“ – споделят близките на Въргала и Силвия.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар