Слави Трифонов погнуси с двуличието си, кой ще му повярва след тези разкрития?

Слави Трифонов погнуси с двуличието си, кой ще му повярва след тези разкрития?
4.3 (86.67%) 6 votes

Слави Трифонов го играе голям моралист и не спира да критикува управляващите, но всъщност няма абсолютно никакво право за това.

Шоуменът с мераци към политиката Слави Трифонов десетки пъти е призовавал за честност и откритост родните депутати и дори инициира референдум с желанието да им ореже субсидиите, а се оказва, че той никак не е цвете за мирисане. Докато говори за морал, Дългия трупа милиони без капка срам, узна kliuki.bg.

Истината за Слави Трифонов няма да остане скрита

Истината за Слави Трифонов няма да остане скрита

Както стана ясно, да имаш офшорна компания не е престъпление. Нечестно към хората, които те подкрепят обаче, е да ги баламосваш и да градиш доверие на базата на недоизказани истини. Слави Трифонов безспорно е един от най-заможните хора в родния шоубизнес, но се оказва, че не е чак такъв патриот, като какъвто се изявява. Той е предпочел да съхранява по-голямата част от богатството си в чужбина, а не да плаща данъци на родна земя.

Тайните фирми на Дългия са със седалище зад океана. Продуцентската му компания „Седем осми“ е собственост на офшорната фирма „Фулмър Ентъртеймънт” със седалище във Флорида, твърди непотвърдена засега информация. Така постъпленията от концерти, договори и участия отпътуват зад граница, а за милионите си Слави Трифонов плаща смешни данъци от рода на сто долара годишно, пише pik.bg.

Също така по този начин водещият се освобождава от задължението да осчетоводява приходи и разходи и трудно може да се докаже произхода на сумите, които внася по сметките на офшорката. Това отново буди съмненията, че политическите кампании, които води, са платени. Самият Слави често ходел лично да наглежда авоарите си, защото трудно се доверява на трети лица и явно има притеснения истината д ане излезе наяве.

Неговата дясна ръка Евгени Димитров – Маестрото също е запознат със специфичната материя, тъй е партньор в общата им фирма „Алт Плейър“, а и се води управител на няколко други. Слави Трифонов явно се е постарал да изчисти финансовото си досие и по никакъв начин да не го свързват със съмнителни компании, но не му прави чест да го играе принципен и търсен справедливост.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар