Тачо довърши Жени Калканджиева: Това, което разкри за нея и брака им, я смаза! (още подробности)

Тачо довърши Жени Калканджиева: Това, което разкри за нея и брака им, я смаза! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева не може да повярва, че Тачо си позволи да заяви това!

Сагата около брака на Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо продължава с пълна сила. Или по-скоро трябва да кажем подобието на брак, тъй като отношенията между двамата от години приличат на всичко друго, но не и на семейни.

Върхът на всичко обаче е изказването, с което наскоро Тачо буквално препарирал жена си и я довършил окончателно. А именно защо не се развежда с нея.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева не може да повярва на ушите си

Пред близки свои приятели Стефан Манов разкрил, че единствената причина, поради която още се води съпруг на бившата Мис България, била свързана с креватните й умения. Само заради това, че Жени Калканджиева знаела как да ощастливи всеки мъж, той си седял мирно и кротко, и не искал да чуе за разтрогване на брака.

„Защо ми е да се развеждам, след като така или иначе си правя всичко, което искам. Пък и друго си е да се водим семейство – едно заради детето и друго, че може да си правим джиджи-биджи по всяко време. Съпруга ми е все пак, трябва да изпълнява задълженията си и да радва мъжа си“, изтърсил Тачо, разкриват потресените източници.

Това обаче така вбесило Жени Калканджиева, че шестата по красота в света се зарекла да държи на сухо благоверния си, докато му изсъхне чепа. Или поне докато не се влачи в краката й с извинения и доказателства, че наистина се е променил и му е дошъл акълът.

„Жени може да си беснее, но Тачо е свикнал и затова не му дреме. Отлично знае, че каквото и да стане, тя пак ще си го прибере – ще му сготви, ще му изпере, че и пълна програма ще му направи. А през останалото време може да си вее байрака с която си поиска. Кой мъж би се отказал от такъв разкошен брак и съпруга?!“, коментират близки до скандалното семейство.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар